Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τι απαντάει η εταιρεία Σαράντης στο Bankingnews για την Sarantis France Sarl

Τι απαντάει η εταιρεία Σαράντης στο Bankingnews για την Sarantis France Sarl
«Διευκρινίζεται δε ότι η SARANTIS FRANCE SARL περιλαμβάνεται στις ενοποιημένες καταστάσεις της Εταιρείας και η διοίκησή της ασκείται από τον Κυριάκο Σαράντη»
Με αφορμή δημοσίευμα του Bankingnews που αφορούσε την εταιρεία Σαράντης, λάβαμε επιστολή από την επικεφαλής Investor Relations, Ελένη Παππά, η οποία αναφέρει τα εξής:
«Σε συνέχεια του δημοσιεύματός σας με χθεσινή ημερομηνία στο bankingnews.gr με τίτλο “Τι συμβαίνει με τη Σαράντης και τα προϊόντα που διακινούνται στην Ελλάδα”, εκ μέρους της διοίκησης της Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. σας γνωστοποιούμε ότι κρίνουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στο άρθρο ως διφορούμενες σε σημείο που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση στο κοινό και θα εκτιμούσαμε εάν είχε προηγηθεί διασταύρωσής του πριν δημοσιευτούν.
Προς πληροφόρησή σας αναφέρουμε ότι η γαλλική εταιρεία SARANTIS FRANCE SARL αποτελεί κατά 100% θυγατρική της ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και έχει οριστεί από την παραγωγό και διανομέα των προϊόντων ΒΙΟΤΕΝ εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ως «Υπεύθυνο Πρόσωπο» σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 3 εδάφιο β’ του Κανονισμού (ΕΚ) 1223/2009, ο οποίος ενσωματώνει την σήμερα ισχύουσα Ευρωπαϊκή (και Ελληνική) Νομοθεσία για τα Καλλυντικά.
Σύμφωνα με το άρθρο 19 παράγραφος 1(α) του Κανονισμού, στην συσκευασία των καλλυντικών προϊόντων αναφέρεται η εταιρική επωνυμία και η διεύθυνση του «Υπευθύνου Προσώπου».
Διευκρινίζεται δε ότι η SARANTIS FRANCE SARL περιλαμβάνεται στις ενοποιημένες καταστάσεις της Εταιρείας και η διοίκησή της ασκείται από τον Κυριάκο Σαράντη, Διευθύνοντα Σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, παρότι για γραφειοκρατικούς λόγους δεν έχει εμφανιστεί το όνομα στο αρμόδιο μητρώο.
Παρακαλούμε ιδιαιτέρως όπως προβείτε σε διόρθωση του δημοσιεύματος ή δημοσίευση διευκρινίσεων για την αποκατάσταση λανθασμένων στοιχείων.».
Δείτε εδώ τι έγραφε το bankingnews:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης