Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γεράρδος: Το Πλαίσιο εμφανίζει συστηματική κερδοφορία από το 2008

Γεράρδος: Το Πλαίσιο εμφανίζει συστηματική κερδοφορία από το 2008
Το 2016, η Plaisio Computers πέτυχε αύξηση πωλήσεων 4,% και EBITDA 10,1 εκατ. ευρώ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Μαΐου η φετινή γενική συνέλευση των μετόχων του Πλαισίου, στο κέντρο Διοίκησης, διανομής και logistics στη Μαγούλα.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γεώργιος Γεράρδος αναφέρθηκε σε ορισμένα ιστορικά στοιχεία για τις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίες και υπογράμμισε ότι η Πλαίσιο είναι μία από τις 32 εισηγμένες εταιρείες που παρουσιάζουν συνεχή κερδοφορία από το 2008 έως το 2016 και η Πλαίσιο κατέχει την 18η θέση.
Η Plaisio Computers εγκαινίασε 5 νέα καταστήματα και αύξησε τον χώρο πώλησής της κατά 7.000 τετραγωνικά μέτρα κατά την εννεαετή περίοδο 2008-2016.
Οι πελάτες, σήμερα, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν όχι μόνο στα 31.000 τετραγωνικά μέτρα των καταστημάτων Πλαίσιο και να επιλέξουν ανάμεσα σε 22.000 προϊόντα αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.plaisio.gr, το οποίο προσελκύει 100.000 επισκέπτες την ημέρα.
Το 2016, η Plaisio Computers πέτυχε αύξηση πωλήσεων 4,% και EBITDA 10,1 εκατ. ευρώ.
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κώστας Γεράρδος αναφέρθηκε στις εθελοντικές δραστηριότητες της ομάδας Plaisio # plai_sou, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη συμμετοχή μας στην αποστολή του Ναυτίλου σε ακριτικές περιοχές και την προσφορά εξοπλισμού και γραφικού υλικού στα νησιά Αρκίοι, Αγαθονήσι Και το Φαρμακονήσι.
Ο κ. Κώστας Γεράρδος μίλησε για το "λιανικό εμπόριο του μέλλοντος" που θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε τα τελευταία πενήντα χρόνια. "Πιστεύουμε ότι αυτό το μοντέλο που θα επικρατήσει είναι το πανικό κανάλι, αλλά με διαφορετική ισορροπία μεταξύ των καναλιών και με τη βασική διαφορά η γνώση των προτιμήσεων και των συνηθειών του πελάτη" αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η Plaisio Computers SA διακρίθηκε και απονεμήθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό χώρο στη χώρα στα βραβεία "Best Workplaces" του διεθνούς ιδρύματος "Great Place to Work", στην κατηγορία Μεγάλες επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζομένους.
Η Plaisio Computers S.A απασχολεί περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους και επενδύει σε 43.000 ανθρωποώρες ετησίως για την εκπαίδευση του προσωπικού της. Το παραπάνω βραβείο είναι το πιο σημαντικό για τη Διοίκηση της Εταιρείας και τους μετόχους, μεταξύ των δέκα διακρίσεων που έλαβε η εταιρεία το 2016, καθώς εκφράζει την ευγνωμοσύνη του ίδιου του λαού μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης