Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μήνυμα ενότητας Βαρδινογιάννη για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση - Θερμή χειραψία με Σάλλα

Μήνυμα ενότητας Βαρδινογιάννη για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση - Θερμή χειραψία με Σάλλα
Ο πρόεδρος της Motor Oil τόνισε ότι τα προβλήματα της Ελλάδας «πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί»
Μήνυμα ενότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης απηύθυνε ο πρόεδρος της Motor Oil Βαρδής Βαρδινογιάννης από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Ομίλου.
Όπως είπε ο κ. Βαρδινογιάννης «προβλήματα υπάρχουν διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Τα δικά μας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί».
Ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε επίσης, ότι η εταιρία και οι άνθρωποι της δεν κομματίζονται.
Υπογράμμισε το κλίμα αλληλεγγύης και ενδιαφέροντος της εταιρίας προς τους εργαζόμενους, το οποίο όπως είπε, λειτουργεί αμφίδρομα και κατέληξε σημειώνοντας, ότι έχουμε όλοι μας υποχρέωση να κάνουμε ό, τι μπορούμε καλύτερο, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τους άλλους.
Παράλληλα παρών στην συνέλευση ήταν ο Μιχάλης Σάλλας, βασικός μέτοχος της Παγκρήτιας Τράπεζας.
Ο κ.Σάλλας είχε εγκάρδια χειραψία με τον κ.Βαρδή Βαδρινογιάννη μετά το πέρας της συνέλευσης και οι δύο άνδρες έβγαλαν τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.
Οι σχέσεις παραμένουν πολύ καλές καθώς όπως είναι γνωστό συνεργάστηκαν από κοινού στην καλή περίοδο της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο κ.Τζαννετάκης

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων, ο διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζανετάκης σημείωσε, ότι μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του ο όμιλος διερευνά μικρές ευκαιρίες για έρευνες υδρογονανθράκων ανά τον πλανήτη, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία.
Σημείωσε ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει, πως θα γίνει ο όμιλος παραγωγός πετρελαίου.
Σε ότι αφορά τις έρευνες στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο, ο κ. Τζανετάκης μίλησε για έρευνες σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος «κάτι πολύ δύσκολο και πολύ μακρινό».
Σημειώνεται, ότι η γενική συνέλευση ενέκρινε την παροχή μπόνους ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζόμενους και τα στελέχη, κάτι που είχε γίνει και στη χρήση του 2015.
Επίσης, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,90 ευρώ.
Τον περασμένο Νοέμβριο δόθηκε προμέρισμα 0,20 λεπτά ανά μετοχή και τα υπόλοιπα 0,70 λεπτά θα αποκοπούν από τη μετοχή στις 3 Ιουλίου.

Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης