Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αντιδρά ήπια ανοδικά η μετοχή της ΔΕΗ μετά το χθεσινό sell off – Παραμένουν οι προβληματισμοί για τη ζημιά

tags :
Αντιδρά ήπια ανοδικά η μετοχή της ΔΕΗ μετά το χθεσινό sell off – Παραμένουν οι προβληματισμοί για τη ζημιά
Οι μετοχές του ΑΔΜΗΕ θα εισαχθούν 19 Ιουνίου και θα διαπραγματεύονται στην υψηλή κεφαλαιοποίηση που για κάποιο διάστημα ο FTSE 25 θα είναι FTSE 26.
Μετά το χθεσινό sell off, σήμερα η μετοχή της ΔΕΗ αντιδρά ανοδικά ενώ και ο όγκος των συναλλαγών δείχνει πως οι πιέσεις απορροφώνται ευκολότερα και δεν υπάρχει διάθεση για γρήγορη φυγή.
Ωστόσο, οι επενδυτές αν και η διοίκηση προχώρησε σε ενημέρωση αναφορικά με τη ζημιά από την κατολίσθηση μετά από ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, δεν έγιναν πιο σοφοί.
Τα ερωτήματα παραμένουν, για το ύψος της ζημιάς, για το αν θα πρέπει να γίνουν εισαγωγές ρεύματος, πόσο θα κοστίσει η απαλλοτρίωση και άλλα σημαντικά θέματα.
Ο μεγάλος πάντως καταλύτης είναι η ημερομηνία της 15ης Ιουνίου όπου θα σταματήσει η διαπραγμάτευση για να γίνει ο διαχωρισμός του ΑΔΜΗΕ.
Σημειώνεται πως όσοι είναι κάτοχοι μετοχών εκείνη την ημέρα θα λάβουν μία μετοχή του ΑΔΜΗΕ για κάθε μία της ΔΕΗ.
Οι μετοχές θα εισαχθούν 19 Ιουνίου και θα διαπραγματεύονται στην υψηλή κεφαλαιοποίηση που για κάποιο διάστημα ο FTSE 25 θα είναι FTSE 26.
Σήμερα ο τίτλος ενισχύεται άνω του 2% με 400 χιλ. τεμάχια όγκο ενώ η τιμή είναι στα 3,82 ευρώ η οποία δίνει αποτίμηση 886 εκατ. ευρώ.  

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης