Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δραματική ανακοίνωση της οικογένειας Λεμπιδάκη – 53 μέρες χωρίς νέα για τον ιδιοκτήτη της Πλαστικά Κρήτης

tags :
Δραματική ανακοίνωση της οικογένειας Λεμπιδάκη – 53 μέρες χωρίς νέα για τον ιδιοκτήτη της Πλαστικά Κρήτης
Σταματούν οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς καθώς δεν υπάρχουν νέα για την κατάσταση του 54χρονου επιχειρηματία 
Με δραματικούς τόνους περιγράφουν τα όσα έχουν ζήσει τις τελευταίες 80 ημέρες τα συγγενικά πρόσωπα του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος έχει απαχθεί.
Ο μεγαλομέτοχος της εισηγμένης στο ΧΑ Πλαστικά Κρήτης έπεσε θύμα ενέδρας λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του από τους απαγωγείς και έκτοτε γινόταν προσπάθεια να μαζευτούν τα λύτρα και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργούσαν τα capital controls.
Μάλιστα δημοσιεύματα ανέφεραν πως το θέμα είχε φτάσει και μέχρι τον ευρωπαίο κεντρικό τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι, ο οποίος ήταν σε επαφή με τον Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να αρθούν τα capital controls για να μπορέσει η οικογένεια να μαζέψει τα χρήματα.
Όμως όπως φαίνεται από την ανακοίνωση η διαπραγμάτευση σταματάει καθώς για 53 μέρες οι απαγωγείς δεν έχουν δώσει νέα για την κατάσταση του 54χρονου.
Στην ανακοίνωση που δημοσιεύει η Neakriti.gr η οικογένεια αναφέρει πως «μετά από 80 εφιαλτικές ημέρες και παρ΄όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας.
Σήμερα συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάστασή του και η οικογένειά μας βυθίζεται σε απόγνωση.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.
Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου νε επιστρέψει πίσω στην οικογένειά μας ο Μιχάλης.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση».

Γ. Κατικάς
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης