Επιχειρήσεις

Στις 28 Ιουνίου 2017 η αποκοπή μερίσματος της Καράτζης

Στις 28 Ιουνίου 2017 η αποκοπή μερίσματος της Καράτζης
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμένοι στο Σ.Α.Τ. επενδυτές κατά την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017
Η εταιρεία Καράτζη ανακοίνωσε ότι με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 17ης Ιουνίου 2017, το μέρισμα για τη χρήση 2016 ανέρχεται σε 0,07 ευρώ ανά μετοχή.
Το εν λόγω ποσό μερίσματος υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 15%, και συνεπώς οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 0,0595 ευρώ ανά μετοχή.
Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμένοι στο Σ.Α.Τ. επενδυτές κατά την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.
Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος είναι η Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και συνεπώς από την ημέρα αυτή οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, αποκλειστικά με κεφάλαια προερχόμενα από το εξωτερικό, από την πληρώτρια τράπεζα ALPHA BANK, ως ακολούθως:
1. Μέσω των χειριστών Σ.Α.Τ. για τους επενδυτές που έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη.
2. Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN), για όσους επενδυτές δεν επιθυμούν να εισπράττουν μέσω των Χειριστών και έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ στην ALPHA BANK για την είσπραξη διανεμηθέντων ποσών, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ.
3. Mέσω του δικτύου των καταστημάτων της ALPHA BANK για τους επενδυτές που δεν θα καταστεί δυνατή η καταβολή μερίσματος με τους ανωτέρω τρόπους.
Η είσπραξη του μερίσματος για την περίπτωση 3 είναι δυνατή μέχρι 31.12.2022 (ήτοι μέχρι την παραγραφή του) και πραγματοποιείται με τη κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή-Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρείας κ. Αρχοντόπουλο Δημήτριο (Τηλ. 2810 382900).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης