Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στο 40% η αύξηση εξαγωγών που σημείωσε η Δωδώνη τα τελευταία τρία χρόνια

tags :
Στο 40% η αύξηση εξαγωγών που σημείωσε η Δωδώνη τα τελευταία τρία χρόνια
74 υψηλόβαθμα στελέχη της Albert Heijn επισκέφθηκαν την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ
Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, με εξαγωγική δραστηριότητα σε 46 χώρες παγκοσμίως, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, αύξησε τα τρία τελευταία χρόνια τις εξαγωγές της κατά 40%.
Σήμερα, τα φημισμένα προϊόντα της ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ταξιδεύουν και στις πέντε ηπείρους, κατέχοντας τη δική τους ξεχωριστή θέση στα ράφια μεγάλων σούπερ μάρκετ και κατακτώντας νέες αγορές, όπως αυτή της Γκάνα, του Αγίου Μαυρίκιου, της Χιλής και της Σιγκαπούρης.
Παράλληλα, η ΔΩΔΩΝΗ διευρύνει με ικανοποιητικά αποτελέσματα την τοποθέτηση νέων προϊόντων στις υπάρχουσες αγορές του εξωτερικού, επιδιώκοντας με ναυαρχίδα τη φέτα και το 100% ελληνικό γιαούρτι να μυήσει τα εκατομμύρια των καταναλωτών που την εμπιστεύονται στη μεσογειακή διατροφή, καθώς και στην υψηλή θρεπτική αξία του μοναδικής ποιότητας ελληνικού γάλακτος, από το οποίο παράγονται όλα της τα προϊόντα.
Αποτελώντας περήφανο πρεσβευτή της Ηπείρου και της ελληνικής γεύσης, η ΔΩΔΩΝΗ στοχεύει σταθερά στη διείσδυση των υψηλής ποιότητας προϊόντων της σε νέες αγορές, διοργανώνοντας κατά καιρούς επισκέψεις στην εργοστασιακή της μονάδα στα Ιωάννινα για εκπροσώπους μεγάλων ομίλων του λιανικού εμπορίου του εξωτερικού.
Στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες η ΔΩΔΩΝΗ υποδέχτηκε 74 υψηλόβαθμα στελέχη της Albert Heijn, της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, τους οποίους φιλοξένησε και ξενάγησε στα Ιωάννινα.
Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΩΔΩΝΗ, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής της φέτας, του γιαουρτιού, του φρέσκου γάλακτος, αλλά και όλων των προϊόντων της, για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιείται αποκλειστικά αγνό 100% ελληνικό γάλα ημέρας. 
Επιπλέον, οι  επισκέπτες περιηγήθηκαν σε μια από τις εκατοντάδες φάρμες από τις οποίες η ΔΩΔΩΝΗ συλλέγει καθημερινά το γάλα της, εκφράζοντας τα καλύτερα σχόλια και γεύτηκαν παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές, γνωρίζοντας τις ομορφιές της πόλης των Ιωαννίνων.
Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «‘Η Γεύση του καλού’ για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση αγνών φρέσκων πρώτων υλών, αλλά πραγματώνεται μέσα από το μεράκι, την όρεξη, την αγάπη, την υπευθυνότητα και το σεβασμό στην παράδοση για την παραγωγή των υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας επώνυμων προϊόντων μας και μετουσιώνεται σε φιλοξενία, εγκαρδιότητα και ζεστασιά προς όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης