Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η πώληση του ΔΟΛ - Παρέμβαση από Σαββίδη κατά Μαρινάκη για μη επικύρωση της μεταβίβασης

Η πώληση του ΔΟΛ - Παρέμβαση από Σαββίδη κατά Μαρινάκη για μη επικύρωση της μεταβίβασης
Σήμερα (3/7/2017) συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στο επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη
Παρέμβαση κατά του Ευάγγελου Μαρινάκη άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης κατά την εκδίκαση της ανακήρυξης ως πλειοδότη της περιουσίας του ΔΟΛ της εταιρείας Alter Ego, συμφερόντων Μαρινάκη.
Στην παρέμβαση υποστηρίζεται ότι κακώς πλειστηριάσθηκαν οι μετοχές του MEGA, αφού οι τράπεζες μπορούσαν να τις αποκτήσουν και χωρίς πλειστηριασμό, βάσει του νόμου 3301/2004 περί χρηματοοικονομικής ασφάλειας.
Στον αντίποδα, υπέρ της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκαν οι εργαζόμενοι του ομίλου.
«Οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους» τονίζουν στην παρέμβαση τους οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του Οργανισμού.
Λαμβάνοντας το λόγο ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση Γ. Αγγελίδης είπε στην πρόεδρο του δικαστηρίου ότι η απόφαση πρέπει να εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων.
Από την πλευρά της πάντως, η δικαστική λειτουργός επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση της για τον ΔΟΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης