Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Frigoglass: Στις 27 Ιουλίου η συνέλευση των πιστωτών του Σχεδίου Συνδιαλλαγής αγγλικού δικαίου

tags :
Frigoglass: Στις 27 Ιουλίου η συνέλευση των πιστωτών του Σχεδίου Συνδιαλλαγής αγγλικού δικαίου
Κατά τη Συνέλευση των Πιστωτών του Σχεδίου, οι πιστωτές θα εξετάσουν και, εφόσον συμφωνούν, θα εγκρίνουν το Σχέδιο Συνδιαλλαγής
Η θυγατρική της Frigoglass, Frigoglass Finance B.V. γνωστοποίησε την από 5 Ιουλίου 2017 απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αγγλίας και της Ουαλίας (το "Δικαστήριο"), με την οποία συνεκλήθη, για την 27η Ιουλίου 2017, η συνέλευση των πιστωτών του Σχεδίου Συνδιαλλαγής αγγλικού δικαίου (η "Συνέλευση των Πιστωτών του Σχεδίου").
Κατά τη Συνέλευση των Πιστωτών του Σχεδίου, οι πιστωτές θα εξετάσουν και, εφόσον συμφωνούν, θα εγκρίνουν το Σχέδιο Συνδιαλλαγής (με ή χωρίς τροποποιήσεις, προσθήκες ή άλλους όρους που τυχόν θα επιβληθούν από το Δικαστήριο ή/και θα συμφωνηθούν από την Εκδότρια), στο οποίο περιέχονται οι όροι της αναδιάρθρωσης του δανεισμού του Ομίλου που περιγράφονται πιο αναλυτικά στην Επεξηγηματική Επιστολή, η οποία αναφέρεται στην από 19 Ιουνίου 2017 ανακοίνωση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Frigoglass, η ανακοίνωση σύγκλησης της Συνέλευσης των Πιστωτών του Σχεδίου (η "Ανακοίνωση της Συνέλευσης") έχει εκδοθεί μέσω Euroclear και Clearstream Λουξεμβούργου προς τους κατόχους των Ομολογιών, καθώς και στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου. Η Ανακοίνωση της Συνέλευσης είναι επίσης διαθέσιμη στη διεύθυνση www.lucid-is.com/frigoglass στους κατόχους των Ομολογιών που είναι εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα.
Οι Πιστωτές του Σχεδίου μπορούν να ανατρέξουν στην Ανακοίνωση της Συνέλευσης για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμοστέες διαδικασίες και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχουν στη Συνέλευση των Πιστωτών του Σχεδίου.
Αντίγραφα του Σχεδίου Συνδιαλλαγής και της δήλωσης που απαιτείται να προσκομιστεί σύμφωνα με το τμήμα 897 του Κεφαλαίου 26 του Νόμου περί Εταιρειών του 2006 (Companies Act 2006) είναι διαθέσιμα στους κατόχους των Ομολογιών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα του Συμβούλου της Εκδότριας (Information Agent) (www.lucid-is.com/frigoglass) προς έλεγχο κατόπιν αιτήματός τους προς το Σύμβουλο της Εκδότριας (Information Agent):
Lucid Issuer Services Limited
Υπόψη: Yves Theis/Paul Kamminga
Tankerton Works
12 Argyle Walk
Λονδίνο WC1H 8HA
Τηλέφωνο: +44 (0)20 7704 0880
Fax: +44 (0)20 3004 1590
Email: frigoglass@lucid-is.com
Εάν εγκριθεί κατά τη Συνέλευση των Πιστωτών του Σχεδίου, το Σχέδιο υπόκειται σε μεταγενέστερη έγκριση του Δικαστηρίου κατά την προγραμματισμένη ακρόαση της 1ης Αυγούστου 2017. Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί δημοσιοποίηση εμπιστευτικών πληροφοριών από τη Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 (16 Απριλίου 2014). Η εν λόγω κοινοποίηση έγινε από τον κ. Νίκο Μαμουλή, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Frigoglass Α.Β.Ε.Ε., στις 6 Ιουλίου 2017 στις 10:00.  

www.bankingmews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης