Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Ανακριβή τα περί μη εξουσιοδότησης Παναγιωτάκη από την Silchester International Investors

ΔΕΗ: Ανακριβή τα περί μη εξουσιοδότησης Παναγιωτάκη από την Silchester International Investors
Στην Ελλάδα, είναι συνήθης πρακτική ένας Έλληνας υποθεματοφύλακας να εκπροσωπεί τους θεσμικούς πελάτες της Silchester στις Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρείας
Τα αναφερόμενα σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν μη εξουσιοδότηση για πρώτη φορά του Προέδρου της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, από τον επενδυτή «Silchester International Investors LLP» να τον εκπροσωπήσει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας είναι ανακριβή, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ.
Για την έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ΔΕΗ Α.Ε. διευκρινίζει ότι, η Silchester International Investors ενεργεί ως διαχειριστής επενδύσεων για πολλούς μεγάλους θεσμικούς πελάτες.
Κατά πάγια τακτική στην αγορά, οι θεσμικοί πελάτες έχουν τα περιουσιακά στοιχεία τους σε διάφορες διεθνείς τράπεζες θεματοφυλακής.
Στην Ελλάδα, είναι συνήθης πρακτική ένας Έλληνας υποθεματοφύλακας να εκπροσωπεί τους θεσμικούς πελάτες της Silchester στις Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρείας, πράγμα το οποίο έγινε και στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στις 7.7.2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης