Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Axon: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στις 8/9/17

tags :
Axon: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στις 8/9/17
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 08ης Σεπτεμβρίου 2017, καλούνται οι μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 22α Σεπτεμβρίου 2017
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «ΑΧΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» που ελήφθη κατά την συνεδρίαση του της 9ης Αυγούστου 2017, καλούνται:
Οι Μέτοχοι της Εταιρείας στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 8η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30 μ.μ., στα γραφεία της έδρας εταιρείας επί της Οδού Ρηγίλλης 16Α 1ος όροφος, στην Αθήνα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο : Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Στοιχείων και πληροφοριών χρήσης 2016, ήτοι των Στοιχείων Κατάστασης Οικονομικής θέσης, των Στοιχείων Κατάστασης Συνολικών Εσόδων, των Στοιχείων της Κατάστασης Ταμειακών Ροών, των στοιχείων κατάστασης μεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων και της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς μετά από προηγούμενη ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
Θέμα 2ο : Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως, αναφορικά με τα πεπραγμένα, την διαχείριση και τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ως άνω χρήσης (από 1.1.2016 - 31.12.2016), σύμφωνα με το άρθρο 35 του Κ.Ν. 2190/1920.
Θέμα 3ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
Θέμα 4ο : Ανακοίνωση και έγκριση αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Θέμα 5ο : Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου .
Θέμα 6ο : Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου.
Θέμα 7ο : Λήψη απόφασης για την υιοθέτηση πρόσφορων μέτρων σύμφωνα με το άρθρο 47 Ν. 2190/1920 για την βελτίωση της κεφαλαιακής διάρθρωσης της Εταιρίας.
Θέμα 8ο : Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 08ης Σεπτεμβρίου 2017, καλούνται οι μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 22α Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Ρηγίλλης αριθμός 16Α, 1ος όροφος, στην Αθήνα, χωρίς τη δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως.
Εάν και πάλι κατά τη συνεδρίαση της ημερομηνίας αυτής, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι σε Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 6η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Ρηγίλλης αριθμός 16Α, 1ος όροφος, στην Αθήνα χωρίς τη δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Συνελεύσεων θα είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης