Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Envitec: Ανακοίνωση Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 7 Σεπτεμβρίου 2017

tags :
Envitec: Ανακοίνωση Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 7 Σεπτεμβρίου 2017
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους
Σε Τακτική Συνέλευση καλεί η Envitec του μετόχους της στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.
Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ», και διακριτικό τίτλο “ENVITEC” A.E. σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας, Αγ. Ιωάννου 12-14 στο Χαλάνδρι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για την χρήση 2016, με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.
2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, από κάθε σχετική ευθύνη ή αποζημίωση απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους για την χρήση 2016.
3. Εκλογή Ορκωτών Λογιστών Ελεγκτών, Μελών του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο της χρήσης 2017 και καθορισμός αμοιβής τους.
4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών Δ.Σ. και προέγκριση αμοιβών για το χρονικό διάστημα μέχρι την σύγκλιση της επόμενης Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως.
5. Απόφαση για το ύψος του μερίσματος που θα διανεμηθεί και του τακτικού αποθεματικού.
6. Έγκριση συμμετοχής Μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών στελεχών της Εταιρείας στην Διοίκηση άλλων Εταιρειών οι οποίες συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.
7. Διαγραφή των μετoχών της εταιρίας από την διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης