Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σαράντης: Στα 750 ευρώ ο μισθός των νεοπροσλαμβανόμενων – Τι προβλέπει η νέα επιχειρησιακή σύμβαση

Σαράντης: Στα 750 ευρώ ο μισθός των νεοπροσλαμβανόμενων – Τι προβλέπει η νέα επιχειρησιακή σύμβαση
Στην επιχειρησιακή σύμβαση, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι και τον Μάιο του 2019, προβλέπεται η χορήγηση επιδόματος γάμου και τέκνων καθώς και επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού
Στα 750 ευρώ ανέρχεται ο μισθός των νεοπροσλαμβανόμενων στον Όμιλο Γρ. Σαράντη, όπως προβλέπει η νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψαν εργοζόμενοι και διοίκηση.
Ο μισθός αυτός θα καταβάλλεται για διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης, ενώ μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος ο εργαζόμενος θα εντάσσεται στις μισθολογικές συμβάσεις.
Να σημειωθεί ότι ο βασικός μισθός των εργαζομένων στη Σαράντης κυμαίνεται από 773 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 1.292 ευρώ.
Επίσης στην επιχειρησιακή σύμβαση, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι και τον Μάιο του 2019, προβλέπεται η χορήγηση επιδόματος γάμου και τέκνων καθώς και επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού.
Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2016 τα καθαρά κέρδη του Ομίλου Σαράντη, εμφάνισαν εντυπωσιακή αύξηση, με τις πωλήσεις να παραμένουν σε σταθερά αναπτυξιακή τροχιά, παρά τις αντιξοότητες στο επιχειρηματικό περιβάλλον και την συνεχιζόμενη πολιτική αστάθεια στην ελληνική αγορά.
Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου κατά το α΄ 6μηνο του 2017 ανήλθαν σε 168,07 εκ. ευρώ, συγκριτικά με 159,64 εκ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2016, σημειώνοντας αύξηση κατά 5,28%.
Η Ελλάδα, παρουσίασε άνοδο πωλήσεων της τάξης του 4,60% στα 65,46 εκ., απόδοση σημαντικά καλύτερη συγκριτικά με την τάση του δείκτη του λιανικού εμπορίου.
Οι ξένες χώρες που αντιπροσωπεύουν 61,05% του συνόλου των πωλήσεων του Ομίλου, σημείωσαν άνοδο κατά 5,72% στα 102,60 εκ. από 97,06 εκ. το περυσινό αντίστοιχο εξάμηνο.
Ο Όμιλος διατηρεί επαφές τόσο με τη Unilever όσο και με την Procter&Gamble, προκειμένου να αποκτήσει κάποια σήματα των παραπάνω πολυεθνικών.
Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Σαράντη έχει αποκτήσει τόσο το Noxzema όσο και το Ava.

Ελένη Μπότα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης