Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MLS Πληροφορική: Έκδοση ομολόγου 6 εκατ. ευρώ με private placement - Στο 5,3% το κουπόνι

MLS Πληροφορική: Έκδοση ομολόγου 6 εκατ. ευρώ με private placement - Στο 5,3% το κουπόνι
Με Private placement διατέθηκαν από την MLS ΠΛηροφορική, 6 εκατ. ομολογίες ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκαστη
Την ολοκλήρωση της έκδοσης ομολόγου 6 εκατ. ευρώ μέσω private placement, με το κουπόνι να διαμορφώνεται στο 5,3%, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.
Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε η Περίοδος Κάλυψης του Εταιρικού Ομολόγου από την MLS Πληροφορική, με Ιδιωτική Τοποθέτηση και διατέθηκαν 6.000.000 κοινές ανώνυμες άυλες.
 Η διάρκεια του Εταιρικού Ομολόγου είναι πέντε έτη. Στη λήξη κάθε Περιόδου Καταβολής Κουπονιού, η οποία θα έχει διάρκεια τριών μηνών, η Εταιρεία θα καταβάλει σε κάθε Ομολογιούχο κουπόνι επί της ονομαστικής αξίας των Εταιρικών Ομολογιών, υπολογιζόμενο βάσει ετήσιου σταθερού επιτοκίου ανερχόμενο σε ποσοστό 5,30% ετησίως («Coupon Rate»).
Οι Εταιρικές Ομολογίες δεν είναι μετατρέψιμες σε μετοχές της Εταιρείας.
Οι νέες Εταιρικές Ομολογίες καταχωρήθηκαν στο σύνολό τους, στις 31.08.2017, στα ηλεκτρονικά αρχεία της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε. (ΑΤΗΕΧCSD) στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων.
Οι Εταιρικές Ομολογίες θα ενταχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Σταθερού Εισοδήματος της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία λειτουργεί με τη μορφή Πολυμερούς Μηχανισμού Διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3606/2007.
Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των Εταιρικών Ομολογιών στην Κατηγορία Σταθερού Εισοδήματος της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μετά την έγκριση της ένταξης των ως άνω Εταιρικών Ομολογιών από το αρμόδιο όργανο του Χρηματιστηρίου Αθηνών και θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr
Σύμβουλος Έκδοσης και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων είναι η Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης