Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Burns (Eldorado Gold): Επιζήμια για την ατζέντα Τσίπρα η στάση της κυβέρνησης - Άλλα λένε, άλλα κάνουν

tags :
Burns (Eldorado Gold): Επιζήμια για την ατζέντα Τσίπρα η στάση της κυβέρνησης - Άλλα λένε, άλλα κάνουν
O Burns προειδοποιεί πως αν η κυβέρνηση μπλοκάρει οριστικά την επένδυση «θα είναι νομικά εκτεθειμένη απέναντί μας» και θα υπάρξουν αγωγές
Για παλινωδίες και διγλωσσία κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο  διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold, George Burns.
Με συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο Burns προειδοποιεί πως αν η κυβέρνηση μπλοκάρει οριστικά την επένδυση «θα είναι νομικά εκτεθειμένη απέναντί μας» και θα υπάρξουν αγωγές.
«Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμη οδό για να πάρουμε τις απαραίτητες άδειες και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», δηλώνει στην «Κ» ο Burns.
 «Αν όμως δεν μπορούν οι διαφορές μας με την κυβέρνηση να επιλυθούν με φιλικό τρόπο, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των μετόχων και των εργαζομένων μας».
Θεωρεί ότι η κυβέρνηση Τσίπρα στηρίζει την επένδυση; «Κάθε φορά που βλέπω τον κ. Σταθάκη μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να προχωρήσουμε.
Το πρόβλημα είναι ότι τα λόγια του δεν είναι συνεπή με τις πράξεις. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα επιζήμιο για την ατζέντα του πρωθυπουργού, του κ. Τσίπρα, που προσπαθεί δημοσίως και σθεναρά να προσελκύσει ξένους επενδυτές και να επιταχύνει την ανάκαμψη της οικονομίας.
 Διάβασα ένα άρθρο στην εφημερίδα σας αυτήν την εβδομάδα που με ενθουσίασε.
Ο κ. Τσίπρας έλεγε στους υπουργούς του ότι πρέπει να περιορίσουν τη γραφειοκρατία και τα ανούσια πράγματα που αποτρέπουν τις επιχειρήσεις από το να απογειωθούν.
Σκέφθηκα ότι αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε – αλλά συνεχίζουμε να μη βλέπουμε κάποια βελτίωση», τονίζει ο CEO της Eldorado Gold.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης