Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 14/09/2017 η έναρξη διαπραγμάτευσης του δεύτερου εταιρικού ομολόγου της MLS

Στις 14/09/2017 η έναρξη διαπραγμάτευσης του δεύτερου εταιρικού ομολόγου της MLS
Διατέθηκαν με ιδιωτική τοποθέτηση 6.000.000 κοινές ανώνυμες άυλες Εταιρικές Ομολογίες με ονομαστική αξία κάθε ομολογίας 1 Ευρώ
Την έναρξη διαπραγμάτευσης στις 14/09/2017 του δεύτερου εταιρικού ομολόγου της στην Εναλλακτική Αγορά Σταθερού Εισοδήματος του ΧΑ ανακοίνωσε η MLS.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, διατέθηκαν με ιδιωτική τοποθέτηση 6.000.000 κοινές ανώνυμες άυλες Εταιρικές Ομολογίες με ονομαστική αξία κάθε ομολογίας 1 Ευρώ. Το εν λόγω Ομόλογο είναι υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης Investment Grade (ICAP) με ετήσιο επιτόκιο 5,30% και διάρκεια πέντε (5) έτη. Στη λήξη της διάρκειας, το αρχικό κεφάλαιο επιστρέφεται  στον Ομολογιούχο.
Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει στα χέρια της καινοτομίες που ξεπερνούν τα Ελληνικά σύνορα και που μπορούν να απευθυνθούν και σε άλλες αγορές υπηρετώντας το Making Life Simple και εκτός Ελληνικών συνόρων.
Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία, η MLS διευρύνει τα μερίδια της τόσο στα Tablets όσο και στα Smartphones στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο εξάμηνο του 2017, η MLS είναι Νο1 Βrand στα Tablets στην Ελλάδα τόσο σε τζίρο όσο και σε τεμάχια.
Στα Smartphones, υπήρξε διεύρυνση του μεριδίου της με ναυαρχίδα το MLS "Easy”. Επιπρόσθετα, στην κατηγορία των Laptops, το MLS Μagic™ είναι το Νο1 Laptop σε πωλήσεις για το Α' εξάμηνο του 2017. 
Χαρακτηριστικό επίσης είναι και το γεγονός ότι η ψηφιακή βοηθός MAIC, η οποία ενσωματώνεται σε όλες τις συσκευές της MLS, χρησιμοποιείται 1,67 εκατομμύρια φορές το μήνα από τους χρήστες των συσκευών της.
Η MLS ετοιμάζει και νέες διεθνείς καινοτομίες οι οποίες είναι αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης της ελληνικής ερευνητικής της ομάδας.
Το εν λόγω Ομόλογο, θα βοηθήσει στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου που πραγματοποιεί η εταιρεία με μεθοδικότητα και προσεκτικά βήματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης