Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Cope (CEO ΟΠΑΠ): Τα νέα παιχνίδια συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ομίλου

tags :
Cope (CEO ΟΠΑΠ): Τα νέα παιχνίδια συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ομίλου
Τι δήλωσε στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές
Την εκτίμηση ότι τα νέα παιχνίδια συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ομίλου ανέφερε ο CEO του ΟΠΑΠ D. Cope στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές.
Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τεχνολογικό μετασχηματισμό του ΟΠΑΠ, σημειώνοντας ότι στόχος  είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2018.
Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017, με την εμπορική της λειτουργία να τοποθετείται εντός του πρώτου τριμήνου του 2018.
Για το θέμα των VLTs ο κ. Cope ανέφερε ότι στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2017 είχαν ήδη τεθεί σε λειτουργία 3.031 VLTs,.
 Μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να έχουν τεθεί συνολικά σε λειτουργία περίπου 10.000 VLTs.
Αναφερόμενος στα νέα παιχνίδια που έχει εισάγει ο ΟΠΑΠ, ο κ. Cope τόνισε ότι η εισαγωγή των νέων Virtual παιχνιδιών ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2017.
Επιπλέον ο κ. Cope αναμένει ότι η πιο σημαντική βελτίωση στα προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμού που προσφέρει ο OΠΑΠ, θα έρθει μέσα από την εισαγωγή των τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs).
Ήδη έχουν εγκατασταθεί 570 SSBTs σε 286 πρακτορεία,.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά τα δείγματα από τη λειτουργία των πρώτων SSBTs είναι ενθαρρυντικά, καθώς προσελκύουν νέους πελάτες στα πρακτορεία και ενισχύουν τη δραστηριότητα στο live στοιχηματισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης