Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Οικολογική τεχνική για τον καθαρισμό των ακτών με πρωτοπόρο την Antipollution

tags :
Οικολογική τεχνική για τον καθαρισμό των ακτών με πρωτοπόρο την Antipollution
Στην αντιμετώπιση του περιστατικού από την Antipollution απασχολούνται περισσότερα από 70 άτομα, επιστημονικό προσωπικό, πλωτός και χερσαίος εξοπλισμός και κατάλληλα αντιρρυπαντικά μέσα
Πρωτοποριακή τεχνολογία και σύγχρονες οικολογικές τεχνικές που εξασφαλίζουν την σωστή απορρύπανση των ακτών εφαρμόζει η εταιρεία Antipollution η οποία συμμετέχει στις εργασίες καθαρισμού από την πετρελαιοκηλίδα που προκάλεσε η βύθιση δεξαμενοπλοίου στο Σαρωνικό.
Εξειδεικευμένα στελέχη και έμπειρο προσωπικό με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η Antipollution ANE εργάζονται στην θαλάσσια απορρύπανση του λιμανιού του Πειραιά και στην απορρύπανση των ακτών τόσο στην Σαλαμίνα, όσο και στις πληγείσες ακτές της Γλυφάδας του Αλίμου.
Στην αντιμετώπιση του περιστατικού από την Antipollution απασχολούνται περισσότερα από 70 άτομα, επιστημονικό προσωπικό, πλωτός και χερσαίος εξοπλισμός και κατάλληλα αντιρρυπαντικά μέσα.
Η Antipollution είναι η εταιρεία που είχε επίσης αναλάβει και επιτυχώς διεξήγαγε το έργο της επιχείρησης ναυαγιαίρεσης του Παναγία Τήνος που είχε ναυαγήσει μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.
Η Antipollution είναι χαμηλών  τόνων  ελληνική εταιρεία με μακρά ιστορία, στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας, όσον αφορά στα στερεά απόβλητα πλοίων.
Η εταιρεία, σήμερα, παρέχει υπηρεσίες σε 24ωρη βάση, στο λιμάνι του Πειραιά και στα περισσότερα μεγάλα ελληνικά λιμάνια.

www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης