Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις μάρκες Skip και OMO επικεντρώνεται η επένδυση της Unilever στο Ρέντη - Επιβεβαίωση bankingnews

tags :
Στις μάρκες Skip και OMO επικεντρώνεται η επένδυση της Unilever στο Ρέντη - Επιβεβαίωση bankingnews
Η ολοκλήρωσή της, που αναμένεται μέσα στο Β’ εξάμηνο του 2018, θα ενισχύσει σημαντικά όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα του εργοστασίου αλλά και, γενικότερα, τη θέση της Unilever στην Ελλάδα
Επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του bankingnews.gr η ΕΛΑΪΣ- Unilever Hellas σχετικά με τη νέα επένδυση της στο εργοστάσιό της στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη αναφέρει ότι η επένδυση αφορά στην κατηγορία των ρευστών/υγρών απορρυπαντικών και πιο συγκεκριμένα στις μάρκες Skip και OMO.
Τα υγρά απορρυπαντικά αποτελούν μια ανερχόμενη, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, κατηγορία η οποία συγκεντρώνει, πλέον, μεγάλο μέρος της προτίμησης των καταναλωτών. Ειδικά για την Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη σε πωλήσεις κατηγορία απορρυπαντικών.
Μέχρι σήμερα, η ΕΛΑΪΣ- Unilever Hellas εισάγει περίπου 8-10 χιλιάδες τόνους υγρών απορρυπαντικών, ετησίως, από άλλα εργοστάσια της εταιρείας που βρίσκονται στο εξωτερικό.
Η παραγωγή αυτή θα πραγματοποιείται πλέον στην Ελλάδα με την πλέον σύγχρονη –σε ευρωπαϊκό επίπεδο- τεχνολογία.
Για την εφαρμογή της θα δημιουργηθεί μια νέα γραμμή παραγωγής στη μονάδα του Ρέντη η οποία, μάλιστα, εκτός από την ελληνική αγορά θα καλύψει και τις αγορές της Κύπρου και των νοτιοδυτικών Βαλκανίων.
Η ολοκλήρωσή της, που αναμένεται μέσα στο Β’ εξάμηνο του 2018, θα ενισχύσει σημαντικά όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα του εργοστασίου αλλά και, γενικότερα, τη θέση της Unilever στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης