Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σκλαβενίτης: Στο στάδιο της ενοποίησης με την «υπεραγορές Σκλαβενίτη» προχωρά η διοίκηση

Σκλαβενίτης: Στο στάδιο της ενοποίησης με την «υπεραγορές Σκλαβενίτη» προχωρά η διοίκηση
Σήμερα  και σε συνέχεια της σχετικής αίτησης που είχε καταθέσει η εταιρία στην Περιφέρεια Αττικής, αναρτήθηκε και επίσημα η απόφαση για να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες
Ο όμιλος Σκλαβενίτη προχωρά στο επόμενο βήμα της ενοποίησης που είναι η σύνδεση του παλαιού με το καινούργιο.  
Οι  εταιρείες “Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.” & ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.”, συγχωνεύονται από την 1η Ιανουαρίου του 2018, με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, υπό ένα ΑΦΜ, αυτό των Ελληνικών Υπεραγορών.
Σήμερα  και σε συνέχεια της σχετικής αίτησης που είχε καταθέσει η εταιρία στην Περιφέρεια Αττικής, αναρτήθηκε και επίσημα η απόφαση για να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες.
Πηγές κοντά στη Σκλαβενίτης πρόκειται για μία διαδικαστική εξέλιξη, η οποία ήταν προγραμματισμένη σε συνέχεια της απορρόφησης του δικτύου καταστημάτων της Μαρινόπουλος από την Σκλαβενίτης.
Για την εξέλιξη η εταιρεία ενημέρωσε σχετικά και τους προμηθευτές της, προκειμένου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές να τους δώσει τον απαραίτητο χρόνο για την οργάνωση της διαδικασίας προμηθειών και τροφοδότησης των καταστημάτων.
"Στόχος της ενοποίησης αυτή είναι η βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, η διαχείριση των προμηθευτών και η ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας ανάμεσα σε εργαζομένους που προέρχονται από δυο διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα" αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Και συμπληρώνουν "πρόκειται για μια πολύ τεχνική διαδικασία, η οποία ωστόσο είναι ουσιώδης για την πραγματική ενοποίηση των δυο επιχειρήσεων Τέλος να σημειωθεί το δίκτυο της Σκλαβενίτης αριθμεί 520 καταστήματα και πάνω από 25.000 εργαζομένους.

Νίκος Θεοδωρόπουλος  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης