Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Tα τριήμερα της ΔΕΗ - Πόσες ημέρες χρειάζεται για διακοπή και επανασύνδεση ρεύματος στο ίδιο ρολόι

tags :
Tα τριήμερα της ΔΕΗ - Πόσες ημέρες χρειάζεται για διακοπή και επανασύνδεση ρεύματος στο ίδιο ρολόι
To 2017 η ΔΕΗ διαθέτει συνεργεία που κάνουν τις διακοπές και άλλα συνεργεία που κάνουν τις επανασυνδέσεις
Απίστευτο και όμως αληθινό, η  ΔΕΗ σε συνεργασία με το  ΔΕΔΔΕΗ  κινούνται και δρουν στην προ κρίση εποχή που όλοι και όλα ήθελαν το χρόνο τους και προπαντός ηρεμία για να γίνει και η πιο απλή εργασία.
Όμως η δομή και η λειτουργία της ΔΕΗ έχει μείνει στη εποχή των παχιών αγελάδων ενώ αγνοείται η αγωνία του επιχειρηματία και του ελεύθερου επαγγελματία να έχει ρεύμα  στο μαγαζί του και στο γραφείο για να εργασθεί.
Σε ένα απλό αίτημα διακοπής ρεύματος σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα επαγγελματικό γραφείο και η επανασύνδεσή στο ίδιο γραφείο θέλει τουλάχιστον από έξι έως 10 ημέρες για να γίνει η διακοπή και επανασύνδεση ρεύματος.
Όταν ο ανυποψίαστος ενοικιαστής ενός διαμερίσματος που θέλει να το χρησιμοποιήσει ως γραφείο για επαγγελματική στέγη θα ταλαιπωρηθεί για γίνει η διακοπή και η επανασύνδεση ρεύματος.
Ο νέος ενοικιαστής του διαμερίσματος ζητάει από τη ΔΕΗ να κάνει διακοπή του ρολογιού ρεύματος και να γίνει νέα επανασύνδεση του ρολογιού στο δικό του όνομα.
Η ΔΕΗ σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ θέλει τρείς ημέρες για να κάνει τη διακοπή ρεύματος και η επανασύνδεση θα απαιτήσει άλλες τρείς ημέρες.
Στο ερώτημα του καταναλωτή προς τον αρμόδιο υπάλληλο γιατί χρειάζονται τουλάχιστον δύο… τριήμερα για να γίνουν οι δύο εργασίες της αποκοπής και της επανασύνδεσης, η απάντηση που έλαβε ήταν ότι αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται το συνεργείο της ΔΕΗ για να ολοκληρώσει και τα δύο αιτήματα.
Η επιμονή του καταναλωτή προς τον υπάλληλο, ο οποίος επανήλθε με νέο ερώτημα λέγοντας το συνεργείο που θα έρθει να κάνει τη διακοπή δεν μπορεί να κάνει και την επανασύνδεση;
Δηλαδή με το πρώτο… τριήμερο να γίνει η αποκοπή και η επανασύνδεση.
Ο επίμονος καταναλωτής χτύπησε την… πόρτα του bankingnews για να μάθει πόσα… τριήμερα απαιτούνται για το ίδιο ρολόι της ΔΕΗ.
Το bankingnews έχει την απάντηση στο ερώτημα του καταναλωτή που πραγματικά μας ξάφνιασε και εμάς.
To 2017 η ΔΕΗ διαθέτει συνεργεία που κάνουν τις διακοπές και άλλα συνεργεία που κάνουν τις επανασυνδέσεις.
Δηλαδή το συνεργείο που κάνει τη διακοπή ρεύματος δεν έχει δικαίωμα να κάνει την επανασύνδεση.
Πάει άλλο συνεργείο που κάνει την επανασύνδεση του ρολογιού της ΔΕΗ.  
Αυτά συμβαίνουν  εν έτη 2017.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews,gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης