Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

O A.Ταπραντζής στο ΤΤ

O A.Ταπραντζής στο ΤΤ
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3340/2005, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ' αριθμόν 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνει ότι:
Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Λειτουργικών Υπηρεσιών (Chief Operating Officer) της Tράπεζας ανέλαβε ο Δρ. Ανδρέας Ταπραντζής.
Ο Ανδρέας Ταπραντζής διαθέτει 20ετή διοικητική εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Το 2001 τοποθετήθηκε Γενικός Δ/ντης και μετέπειτα το 2003, Δ/νων Σύμβουλος στα ΕΛΤΑ. Το 2008 εκλέγεται Πρόεδρος του Παγκοσμίου Ταχυδρομικού Συμβουλίου (POC), που αποτελεί αφενός την ύψιστη διεθνή αναγνώριση για το έργο του και αφετέρου σημαντική διάκριση για την χώρα.
Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός (MSc) και διδάκτορας (PhD) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ διαθέτει MΒΑ, πιστοποιητικό ΑΜΡ (Advanced Management & Leadership) από το INSEAD.
Ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος δήλωσε:
''Η τοποθέτηση του κ. Ταπραντζή ως Γενικού Δ/ντη Λειτουργικών Υπηρεσιών, ενισχύει την ποιότητα των διοικητικών στελεχών. Ένας κύριος στόχος του κ.Ταπραντζή είναι να συνδράμει στον περιορισμό του κόστους, ιδιαίτερα στον τομέα των γενικών διοικητικών και λοιπών λειτουργικών εξόδων. Λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή οικονομική συγκυρία, η συγκράτηση και ο εξορθολογισμός των δαπανών μέσω συγκεκριμένων ενεργειών, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την διατήρηση της ανάπτυξης του ΤΤ.''

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης