Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέος επικεφαλής στην Mastercard Europe

Νέος επικεφαλής στην Mastercard Europe
Η MasterCard Europe ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση του κ. Αθανάσιου Γεραμάνη στη θέση του Country Manager για την Ελλάδα.


Πριν ενταχθεί στη MasterCard , ο κ. Αθανάσιος Γεραμάνης κατείχε διάφορες σημαντικές θέσεις στον κλάδο, με πιο πρόσφατη αυτήν του Συμβούλου (Consultant) στη McKinsey&Company.

Ο κ. Andrea Scerch, επικεφαλής για την περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης στη MasterCard σχολίασε αναφορικά με το διορισμό του κ. Γεραμάνη: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κοντά μας τον κ. Γεραμάνη ως ανώτερο διευθυντικό στέλεχος της ομάδας μας στην Ευρώπη, μιας ομάδας με διαρκή προσήλωση στην προσπάθεια να δίνει μεγαλύτερη αξία στα προϊόντα της MasterCard προς όφελος τόσο των χρηματοπιστωτικών οργανισμών και των εμπόρων που είναι οι πελάτες μας, όσο και των κατόχων καρτών και των μετόχων μας. Η βαθιά γνώση κ. Γεραμάνη και η εμπειρία του από διαφορετικούς κλάδους και εταιρείες θα ενισχύσει και θα ενδυναμώσει τις δεξιότητές μας, σε μια περίοδο που το μερίδιο των ηλεκτρονικών πληρωμών συνεχίζει να αυξάνεται. Με τις ηγετικές του ικανότητες, την εμπειρία και την στρατηγική του προσέγγισή στην αγορά, είμαστε πεπεισμένοι πως θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί ακόμα καλύτερα τις ευκαιρίες που εμφανίζει ο τομέας του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Από σήμερα, ο κ. Γεραμάνης θα είναι υπεύθυνος για την διαχείριση και την επιχειρηματική ανάπτυξη των εργασιών της MasterCard στην Ελλάδα. Ο διορισμός αυτός έχει ως στόχο να διευκολύνει την προσπάθεια για τη βέλτιστη ευθυγράμμιση των προσδοκιών των πελατών μας από το νέο οικονομικό περιβάλλον και την αγορά, με τη στρατηγική της MasterCard που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο. Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει εμπράκτως τους ισχυρισμούς της MasterCard, ότι η καινοτομία, συνοδευόμενη από ισχυρές αναλυτικές ικανότητες και από βαθιά γνώση της αγοράς, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας, για το παρόν και το μέλλον.

"Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να γίνω μέλος μιας εταιρείας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την προώθηση του εμπορίου», δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Γεραμάνης. "Από την ισχυρή τεχνολογική βάση της στην παγκόσμια αγορά, μέχρι τη στρατηγική της που είναι προσαρμοσμένη στην ικανοποίηση των τοπικών αναγκών των πελατών της, η MasterCard διαθέτει πολλούς σημαντικούς πόρους για να διευκολύνει τη ζωή των καταναλωτών και να βελτιστοποιήσει τα συστήματα πληρωμής για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς". Συνεχίζοντας, ο κ. Γεραμάνης ανέφερε τα εξής: "Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους μου συναδέλφους και να συνεχίσω την επιτυχημένη πορεία την οποία έχουν χαράξει και οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια"

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης