Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Sargia Partners - Απαντά στις ανάγκες της εποχής ξυπνώντας τη Δημιουργικότητά σας!

tags :
Sargia Partners - Απαντά στις ανάγκες της εποχής ξυπνώντας τη Δημιουργικότητά σας!
Με ένα σεμινάριο ηγεσίας
Η SARGIA Partners πρωτοπορεί και πάλι διοργανώνοντας στις 19 Ιουνίου 2014, στο BALUX Privé στη Γλυφάδα, Σεμινάριο Ηγεσίας με θέμα:
Wake Up your Creative Mind!
Ξυπνήστε τη Δημιουργικότητά σας!
Το Σεμινάριο Ηγεσίας, έρχεται να απαντήσει στις προσκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε ό,τι αφορά την καινοτόμο σκέψη, αλλά και να μας δώσει απαντήσεις στο πώς να πυροδοτήσουμε το δικό μας δημιουργικό οίστρο.
Στο βιωματικό και πρωτοποριακό αυτό workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τεχνικές μέσα από τις οποίες θα «ξυπνήσουν» τα δημιουργικά τους χαρακτηριστικά και θα απογειώσουν την απόδοση τους, τις επαγγελματικές τους σχέσεις αλλά και τη ζωή τους συνολικά!   
Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:
Ξεκλειδώσουν
    το μυαλό τους για να δεχτούν τη δημιουργική σκέψη
    τη δύναμη της φαντασίας και του neuroplasticity
    τον εαυτό τους προκειμένου να δαμάσουν τους ασυνείδητους φόβους τους.
Αναζητήσουν την Πρωτοφανή Δυναμική που υπάρχει μέσα τους, χρησιμοποιώντας
    πρακτικές Mindfulness
    τα νοητικά πλαίσια που διευκολύνουν την πρωτότυπη σκέψη.
Ανανεώσουν δημιουργικά τη Συμμέτοχή τους
    πυροδοτώντας τη δημιουργικότητα στην ομάδα τους
    ανακαλύπτοντας τη δυναμική που κρύβουν μέσα τους οι ίδιοι και η  ομάδα τους.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους καλούνται να είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι στους τομείς: Ηγεσίας, Επιχειρηματικότητας, Διοίκησης, Πωλήσεων, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Marketing, Έρευνας & Ανάπτυξης Υπηρεσιών/Προϊόντων.
“Πυροδότες του εγκεφάλου” των συμμετεχόντων του Σεμιναρίου θα είναι ο Hendre Coetzee, Lead Trainer of Center for Advanced Coaching (CAC) - USA και η Γεωργία Καρτσάνη, Leadership Coach και CEO της SARGIA Partners.
Με αφορμή τη διοργάνωση του σεμιναρίου αυτού, ο Hendre Coetzee, Lead Trainer of Center for Advanced Coaching (CAC) δήλωσε: «Αυτό που χρειάζεται για να προχωρήσουμε πέρα από την απλή επιβίωση, είναι η προσωπική δέσμευση στην καινοτόμο και δημιουργική σκέψη. Έτσι θα καταστεί εφικτή η ανάπτυξη αλλά και η ουσιαστική συνεισφορά μας, η οποία θα παράξει ουσιαστικά αποτελέσματα για την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει τη δυναμική να επεκτείνει τις ευεργετικές της επιδράσεις στην κοινωνία και τη χώρα μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης