Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέο Visualizer app από τη Vivechrom!

tags :
Νέο Visualizer app από τη Vivechrom!
Δείτε το δωμάτιο σας σε κάθε χρώμα, ΖΩΝΤΑΝΑ. Πριν το βάψετε!
Το νέο επαναστατικό application, Vivechrom Visualizer, σας βοηθάει να δείτε το δωμάτιο σας στα χρώματα της επιλογής σας, σε πραγματικό χρόνο, πριν το βάψετε!
Χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία  Augmented Reality, έχετε στη στιγμή, μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα φαίνεται το δωμάτιο σας, μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη. Κάνει την επιλογή χρωμάτων πολύ εύκολη, έτσι μπορείτε να πειραματιστείτε με σιγουριά!
Αφού βάψετε «εικονικά» το δωμάτιό σας, μπορείτε να δείτε τα προτεινόμενα προϊόντα Vivechrom για κάθε επιφάνεια, καθώς επίσης και να επιλέξετε το πλησιέστερο κατάστημα χρωμάτων στην περιοχή σας.
Μιλώντας με πάνω από 5000 καταναλωτές, designers και επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές, στα πλαίσια της παγκόσμιας έρευνας Colour Survey της AkzoNobel, γνωρίζουμε ότι χρειάζεται αυτοπεποίθηση για να εκφραστούμε μέσα από το χρώμα και πολλοί από εμάς φοβούνται μήπως κάνουν λάθος επιλογή. Το Vivechrom Visualizer app έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίσει αυτήν ακριβώς την ανησυχία και να ξεκλειδώσει τη δημιουργικότητα μας.
Μοιραστείτε αυτήν την ιδέα στα social media με το hashtag #VisualizerAppGr. Κατεβάστε το δωρεάν Vivechrom Visualizer application σε iOS ή Android στο smartphone ή το tablet σας και δείτε τον κόσμο σας με νέα χρώματα! Μάθετε περισσότερα στο site μας www.vivechrom.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης