Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Alliott Group υποψήφια Rising Star των βραβείων του International Accounting Bulletin για το 2014

Η Alliott Group υποψήφια Rising Star των βραβείων του International Accounting Bulletin για το 2014
Το περιοδικό IAB, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει τα βραβεία ΙΑΒ 2014
H Alliott Group βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες στην κατηγορία Rising Star για το 2014 των Βραβείων του International Accounting Bulletin (IAB), που αποτελεί το μόνο περιοδικό σε παγκόσμια κλίμακα που καλύπτει τον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών.
Το περιοδικό IAB,  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τα βραβεία ΙΑΒ 2014, μία διάκριση που ξεκίνησε το 2012 και αποτελεί ένα διεθνή θεσμό.
Το International Accounting Bulletin (IAB) καλύπτει τον κόσμο των επαγγελματικών υπηρεσιών των μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη, των G20, και αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή για τις κορυφαίες λογιστικές ειδήσεις, για πολύ σημαντικές στατιστικές και αναλύσεις που εκτείνονται σε βάθος τουλάχιστον μίας δεκαετίας στο παρελθόν. Υποστηρίζεται από εκατοντάδες ερευνητές, αναλυτές και δημοσιογράφους, καθώς και από μια συμβουλευτική επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένους διεθνώς CEOs και από μία συντακτική επιτροπή, που αποτελείται από 16 εμπειρογνώμονες του κλάδου των λογιστικών.
Οι νικητές  επιλέγονται  από μία ανεξάρτητη επιτροπή κριτών που αποτελείται από τον Jane Howard της εταιρείας Wragge & Co, τον Sue Almond από την Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), τον Ian Ballτον της Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA) και την Ana Gyorkos συντάκτη του International Accounting Bulletin (IAB).
Τα αποτελέσματα θα παραμείνουν αυστηρά κρυφά μέχρι την επίσημη ανακοίνωση στην τελετή απονομής των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.
Εκτός από τα βραβεία, η τελετή θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του Νέου Λογιστή της χρονιάς για την ΙΑΒ, της Προσωπικότητας της Χρονιάς και τα βραβεία για τα σημαντικότερα επιτεύγματα.
Τα Βραβεία ΙΑΒ 2014 θα φιλοξενηθούν ως μέρος του International Accounting Bulletin Forum, στο οποίο θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες σχετικά με την πρόσφατες τάσεις στο χώρο του M & A στη βιομηχανία και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, καθώς και μία συζήτηση στρογγυλής τραπέζης από ανώτερα στελέχη.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.internationalaccountingbulletin.com/news/iab-awards-2014-finalists-named-4315571

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης