Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέα στρατηγική συνεργασία της Eurobank με τα καταστήματα Public

tags :
Νέα στρατηγική συνεργασία της Eurobank με τα καταστήματα Public
Oi κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank  κερδίζουν 1% «Επιστροφή» σε ευρώ για κάθε αγορά στα καταστήματα Public
Η Eurobank καλωσορίζει τα καταστήματα Public στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών «Επιστροφή».
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, περιλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Επιστροφή», κερδίζουν 1% «Επιστροφή» σε ευρώ για κάθε αγορά στα καταστήματα Public σε πάνω από 500.000 προϊόντα.
Ταυτόχρονα μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.
Επιπλέον, στο πλαίσιο καλωσορίσματος των καταστημάτων Public στο Πρόγραμμα, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές από τις 10/09 έως και τις 25/09/2014, θα κερδίζουν 10% «Επιστροφή» επωφελούμενοι έτσι ακόμα περισσότερο από τις συναλλαγές τους.
Το πρόγραμμα «Επιστροφή» απευθύνεται σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.
Το πρόγραμμα «Επιστροφή» ισχύει και για τις αγορές στο www. public.gr με παραλαβή και πληρωμή σε οποιοδήποτε  κατάστημα Public.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Επιστροφή», καθώς και τα σημεία πώλησης των καταστημάτων Public, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στη βραβευμένη εφαρμογή «Επιστροφή app» για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.-

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης