Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Παράταση υποβολής συμμετοχών για το Wharton Club Award έως τις 24 Οκτωβρίου

Παράταση υποβολής συμμετοχών για το Wharton Club Award έως τις 24 Οκτωβρίου
Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους έως τις 24 Οκτωβρίου
Με σκοπό τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Wharton Club Award, το Wharton Alumni Club of Greece ανακοινώνει την παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων. Η υποβολή συμμετοχών θα διαρκέσει έως τις 24 Οκτωβρίου 2014.
Υπενθυμίζεται ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν είτε να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτηση τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Wharton στο www.whartongreece.com, είτε να τη στείλουν στο info@whartongreece.com, απευθύνοντας όλες τις ερωτήσεις τους στο παραπάνω email ή να τη συμπληρώσουν online στο link http://goo.gl/AUfgYI.
Αιτήσεις για το Βραβείο έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε μια από τις 10 χώρες ειδικού ενδιαφέροντος Αυστραλία, Βραζιλία, Χιλή, Ινδία, Ινδονησία, Νιγηρία, Καζακστάν, Φιλιππίνες, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έμφαση θα δοθεί στο δυναμισμό και τις δυνατότητες των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των εσόδων τους, του μεγέθους της εταιρείας και του τομέα δραστηριότητάς τους. Βραβεία θα δοθούν στις εταιρείες που έχουν επιδείξει εξαιρετική πρωτοβουλία, διεισδυτικότητα και διάθεση για καινοτομία στις εν λόγω αγορές.
Η αξιολόγηση θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Wharton Alumni Club, το οποίο αποτελείται από επιφανείς επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και από αντιπροσώπους του Πανεπιστημίου Wharton της Πενσυλβάνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης