Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Creta Farms: Σημαντική διάκριση στα καλύτερα λανσαρίσματα προϊόντων

tags :
Creta Farms: Σημαντική διάκριση στα καλύτερα λανσαρίσματα προϊόντων
Η Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα βραστή και τα Χωριάτικα Λουκάνικα της Creta Farms διακρίθηκαν στα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα, στο 14ο ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων “The Day After”
Η Creta Farms, η κορυφαία Ελληνική εταιρεία αλλαντικών που συνεχίζει σταθερά να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της, απέσπασε διπλή διάκριση στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων «The Day After» για το λανσάρισα των νέων της προϊόντων μέσα στο 2014.
Πιο συγκεκριμένα, η νέα πεντανόστιμη Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα βραστή και τα μοναδικής ποιότητας Χωριάτικα Λουκάνικα της Creta Farms εμπνευσμένα από παραδοσιακές συνταγές διακρίθηκαν μέσα στα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα στο σύνολο της αγοράς για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2014, στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού Business Review (Sales Marketing & Business Review).
Στόχος του θεσμού ήταν η διάκριση των εταιρειών με τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα σε διάφορους κλάδους, ενώ η κριτική επιτροπή που επέλεξε τα καλύτερα λανσαρίσματα αποτελούταν από αναγνωρισμένα στελέχη της εταιρείας IRI,  του κλάδου των σουπερ μάρκετ και του τομέα της επικοινωνίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Creta Farms πέτυχε να βραβευτεί και για τα 2 μεγάλα λανσαρίσματα που έκανε μέσα στο 2014.
Η συγκεκριμένη διάκριση επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη συνεχή επένδυση της Creta Farms στο επιτυχημένο λανσάρισμα προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ανώτερης ποιότητας, που έχουν ως κύριο στόχο την ικανοποίηση των προτιμήσεων  Ελλήνων καταναλωτών.
Η Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Βραστή αποτελεί το πρόσφατο μέλος της διευρυμένης σειράς των gourmet αλλαντικών της εταιρείας,  που  ήρθε να εμπλουτίσει τον ευρύτερο κλάδο των premium αλλαντικών, ενώ τα Χωριάτικα Λουκάνικα εμπνευσμένα από παραδοσιακές Farms συνταγές ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα, τη γεμάτη γεύση και τη μοναδική μυρωδιά τους.  
Ο κος Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς προϊόντα μας  να βραβεύονται στα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα.
Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές αλλαντικά άριστης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και ασύγκριτης γεύσης που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης