Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εκδήλωση για τους πελάτες Personal Banking της Eurobank στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

tags :
Εκδήλωση για τους πελάτες Personal Banking της Eurobank στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
Η υπηρεσία Personal Banking της Eurobank έχει δημιουργηθεί για τους ξεχωριστούς πελάτες της Τράπεζας που αναζητούν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τη διαχείριση της περιουσίας τους
Εκδήλωση για τους ξεχωριστούς πελάτες της, διοργάνωσε η Eurobank την Τρίτη 16  Δεκεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.
Στην εκδήλωση, υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας και της Υπηρεσίας Personal Banking, συναντήθηκαν με σημαντικούς πελάτες, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τους ισχυρούς δεσμούς της Τράπεζας με το συγκεκριμένο κοινό.
Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση  ο  Ανώτατος Γενικός Διευθυντής Retail Banking κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, τόνισε:
Η Eurobank, μετά την επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για την άντληση 2,864 δις. ευρώ το Μάιο 2014 και τη θετική συνολική αξιολόγηση στα Stress Tests της ΕΚΤ τον Οκτώβριο 2014, προχωρά με διεθνοποιημένο ιδιοκτησιακό καθεστώς, επαρκή κεφάλαια, συνεχώς βελτιούμενο δανειακό χαρτοφυλάκιο και υψηλή ρευστότητα.
Διαθέτει σήμερα τις δυνατότητες να οδηγήσει τις εξελίξεις και να υλοποιήσει τον κεντρικό της στόχο: τη στήριξη των αναγκών των πελατών της και τη χρηματοδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Ο Επικεφαλής Επιχειρηματικής Μονάδας Personal Banking κ. Γιώργος Βαρελτζίδης στην ομιλία του με θέμα: «Εξελίξεις στην οικονομία και επιλογές με μέθοδο» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Στο Personal Banking της Eurobank δημιουργούμε για κάθε πελάτη μας, μελετημένα και δομημένα το χαρτοφυλάκιο  που ανταποκρίνεται στο ξεχωριστό επενδυτικό χαρακτήρα του, με την :
-    Παρουσίαση κατάλληλων επενδυτικών επιλογών, με την πείρα και τεχνογνωσία των στελεχών του Personal Banking.
-    Δημιουργία χαρτοφυλακίου, προσαρμοσμένου στον ιδιαίτερο επενδυτικό χαρακτήρα του κάθε πελάτη.
-    Υποστήριξη από εξειδικευμένους επαγγελματίες επενδύσεων και οικονομικών αναλυτών από τη Διεύθυνση Οικονομικών Αναλύσεων, την Eurobank Asset Management και την Eurobank Χρηματιστηριακή».
Η υπηρεσία Personal Banking της Eurobank έχει δημιουργηθεί για τους ξεχωριστούς πελάτες της Τράπεζας που αναζητούν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τη διαχείριση της περιουσίας τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης