Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέο στέλεχος στην Eurobank Λονδίνου

tags :
Νέο στέλεχος στην Eurobank Λονδίνου

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για τη συνεχή ενίσχυση της παρουσίας και την επέκταση και αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, η Τράπεζα Eurobank EFG  προχώρησε στην τοποθέτηση του κ. Άθου Καϊσίδη στη θέση του επικεφαλής των Εμπορικών Τραπεζικών Εργασιών στο Υποκατάστημα Λονδίνου της Τράπεζας.

 

Ο κ. Άθως Καϊσίδης αναλαμβάνει την ευθύνη ανάπτυξης των εργασιών του Ομίλου στην κυπριακή και την ελληνική κοινότητα του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικότερα της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου.  Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του,  ο κ. Α. Καϊσίδης θα συνεργάζεται στενά με την Eurobank EFG Cyprus Ltd ενώ θα ενεργεί επίσης ως σύνδεσμος μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου.



Ο κ. Α.  Καϊσίδης είναι απόφοιτος του London School of Economics (Economics degree) και αναγνωρισμένος ορκωτός λογιστής από την εταιρεία Coopers & Lybrand Λονδίνου από το 1992. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα. Έχει εργασθεί στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου από το 1995 σε διάφορες θέσεις  στην Κύπρο και το Λονδίνο, ενώ έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Τράπεζα  Marfin Popular Bank.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης