Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η LeasePlan Hellas ανέβηκε στη σκηνή για καλό σκοπό!

tags :
Η LeasePlan Hellas ανέβηκε στη σκηνή για καλό σκοπό!
Μια θεατρική παράσταση, προσφορά αγάπης, για την ενίσχυση του «Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΕΛΙΖΑ - Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού» από τη LeasePlan Hellas
Η LeasePlan Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα, υποδέχτηκε το 2015 ανεβάζοντας μία θεατρική παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με μόνο στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη του «Μη Kερδοσκοπικού Σωματείου ΕΛΙΖΑ- Εταιρία κατά της Kακοποίησης του Παιδιού».

Ελίζα 
Στο πλαίσιο της ευρύτερης υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί η εταιρεία, οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas στις 10 και 11 Ιανουαρίου, ανέβασαν την ξεκαρδιστική κωμωδία «Άντε πάλι, ακόμα ένας Ρωμαίος και Ιουλιέττα», προσφέροντας άφθονο γέλιο και μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης στους θεατές.
Με κυρίαρχους πρωταγωνιστές την αγάπη, τον εθελοντισμό, το γέλιο και την προσφορά, η θεατρική παράσταση «Άντε πάλι, ακόμα ένας Ρωμαίος και Ιουλιέττα» της θεατρικής ομάδας Μυτιλήνης «οι Άστεγοι», σε σκηνοθεσία Ελευθερίας Βερβέρη, ανέβηκε στο θέατρο Άννα-Μαρία Καλουτά.
Το έργο προσέλκυσε τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού, χάρη στην προαιρετική συνεισφορά του οποίου, συλλέχθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο η LeasePlan Hellas διπλασίασε για την υποστήριξη του «Μη Kερδοσκοπικού Σωματείου ΕΛΙΖΑ- Εταιρία κατά της Kακοποίησης του Παιδιού».
Σημειώνεται ότι η Θεατρική Ομάδα των εργαζομένων της LeasePlan Hellas, ξεκίνησε τη δράση της το 2008, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με παραστάσεις που τα έσοδα τους προορίζονταν πάντα για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών.
Μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει με μεγάλη επιτυχία τέσσερις θεατρικές παραστάσεις.
Όπως δήλωσε ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas: «Είναι τιμή μας να διοργανώνουμε και να υποστηρίζουμε ενεργά μία τέτοια πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία αποτελεί θεσμό για την LeasePlan Ηellas.
Ευχαριστούμε πολύ τη 10μελή θεατρική ομάδα μας, που εργάστηκε αδιάκοπα, με αφοσίωση, διάθεση και αγάπη, για να απολαύσουμε αυτήν την παράσταση και ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν έμπρακτα με την παρουσία τους, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ενίσχυση του «Μη Kερδοσκοπικού Σωματείου ΕΛΙΖΑ- Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού».
Το «Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΕΛΙΖΑ- Εταιρία κατά της Kακοποίησης του Παιδιού», με αφορμή την τραγική ιστορία ενός κοριτσιού στην Αμερική, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2008 με στόχο να προστατεύει τα παιδιά που έχουν υποστεί είτε κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση.
Το Σωματείο υποστηρίζει τα παιδιά που χρειάζεται να απομακρυνθούν άμεσα από το οικογενειακό τους περιβάλλον, φιλοξενώντας τα στον Πρότυπο Ξενώνα Προστασίας, Θεραπείας και Αποκατάστασης για παιδιά προσχολικής ηλικίας SOS-ΕΛΙΖΑ που έχει ιδρύσει σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Π
αράλληλα, αναπτύσσει προγράμματα εκπαίδευσης νέων γονέων και προωθεί την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο θέμα της παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης, δημιουργώντας ένα δίκτυο συνεργασιών και κοινών δράσεων με άλλους οργανισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης