Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Μαζί με χιλιάδες πελάτες και τους εργαζομένους του γιόρτασε το Praktiker Θεσσαλονίκης τα 20α γενέθλια

tags :
Μαζί με χιλιάδες πελάτες και τους εργαζομένους του γιόρτασε το Praktiker Θεσσαλονίκης τα 20α γενέθλια
Παράλληλα, στο κατάστημα πραγματοποιήθηκε γιορτή για τους 130 εργαζόμενους
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τα 20α γενέθλια του Praktiker της Θεσσαλονίκης που διήρκεσαν 14 ημέρες, προσφέροντας άφθονα δώρα και μεγάλες προσφορές στους επισκέπτες του καταστήματος, η ανταπόκριση των οποίων ήταν εξαιρετική, καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 άτομα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των δυο εβδομάδων του εορτασμού, μοναδικές και ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τους πελάτες στο Praktiker Θεσσαλονίκης:
Ένας υπερ-τυχερός κέρδισε ένα αυτοκίνητο Ford Fiesta και περισσότεροι από 250 κέρδισαν πλούσια δώρα, μετά από κλήρωση, ενώ οι επισκέπτες επωφελήθηκαν των ειδικών τιμών σε πολλά προϊόντα, απολαμβάνοντας επίσης εδέσματα και happenings.
Παράλληλα, στο κατάστημα πραγματοποιήθηκε γιορτή για τους 130 εργαζόμενους, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και την κινητήριο δύναμη του καταστήματος όλα αυτά τα χρόνια.
Ο διευθυντής του καταστήματος κ. Αθανάσιος Ιωαννίδης δήλωσε σχετικά: «Ο φετινός συμβολικός εορτασμός των 20 χρόνων παρουσίας της Praktiker Hellas στη Θεσσαλονίκη ήταν ακόμη μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρίας μας στους ανθρώπους της Βόρειας Ελλάδας για καλύτερες υπηρεσίες, περισσότερα προϊόντα και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Η συμμετοχή των πελατών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που για ακόμη μια φορά εξέφρασαν τη στήριξη και την προτίμησή τους στο κατάστημά μας.
Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να τους εξυπηρετούμε στο μέγιστο βαθμό και για τα επόμενα 20 χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης