Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας: Αύξηση της χρηματοδότησης προς τους νικητές του 2015 σε 1 εκατ. ευρώ

Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας: Αύξηση της χρηματοδότησης προς τους νικητές του 2015 σε 1 εκατ. ευρώ
Αυξάνεται από 700.000 ευρώ σε 1 εκατ. ευρώ το βραβείο
Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) ανακοίνωσε ότι αυξάνει τη χρηματοδότηση προς τους νικητές του 2015 από €700.000 σε €1.000.000.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται έπειτα από το εντεινόμενο ενδιαφέρον στο φετινό διαγωνισμό, το οποίο οδηγεί σε νέο ρεκόρ συμμετοχών
.
Επιπλέον, ανταποκρινόμενο στην εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, το ΗΕΑ ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων έως τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015.
Με την ευκαιρία της αύξησης της χρηματοδότησης, καθώς και της παράτασης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, οι διοργανωτές του θεσμού προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την επιχειρηματική τους ιδέα στην ιστοσελίδα του Βραβείου (www.hellenicaward.com).
Στο Βραβείο αίτηση μπορούν να υποβάλουν άτομα ή ομάδες προσώπων που έχουν μία νέα επιχειρηματική ιδέα, ακόμη και αν δε διαθέτουν προηγούμενη επιχειρηματική εμπειρία, καθώς και υφιστάμενες ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες ωστόσο είναι σε θέση να αποδείξουν ότι διαθέτουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα που δεν απορρέει ευθέως από τη βασική τους δραστηριότητα και, παράλληλα, δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί επαρκώς από ιδίους πόρους.
Tα ονόματα των φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις αρχές Μαΐου 2015.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν στο τέλος Μαΐου 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης