Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η MED FRIGO συμμετέχει στην έκθεση Food Expo 2015

tags :
Η MED FRIGO συμμετέχει στην έκθεση Food Expo 2015
Η MED FRIGO, επικεντρώνεται στα Logistics, τη Διεθνή & Εθνική μεταφορά προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας, με υψηλή εξειδίκευση στην αποθήκευση, διαχείριση, μεταφορά και διανομή τροφίμων
Στη 2η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2015 θα συμμετέχει η MED FRIGO με εταιρικό περίπτερο, δίνοντας έτσι δυναμικό παρόν στον κλάδο των Τροφίμων και ειδικότερα στην οργανωμένη λιανική πώληση και το χονδρεμπόριο.
Η Food Expo 2015, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, πρόκειται να λάβει χώρα 14-16 Μαρτίου στο Metropolitan Expo και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων Ελλήνων και διεθνών εκθετών καθώς και χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών.
Η MED FRIGO, επικεντρώνεται στα Logistics, τη Διεθνή & Εθνική μεταφορά προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας, με υψηλή εξειδίκευση στην αποθήκευση, διαχείριση, μεταφορά και διανομή τροφίμων.
Με τη συμμετοχή της στη Food Expo 2015 αποσκοπεί στο να παρουσιάσει τις -υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας- ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διαθέτει σε ότι αφορά την έγκαιρη και ασφαλή αποθήκευση, διανομή και μεταφορά τροφίμων και εμπορευμάτων, σε ένα διευρυμένο εγχώριο και διεθνές κοινό.
Η Food Expo 2015 έχει σαφώς διεθνή χαρακτήρα και απευθύνεται τόσο στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς όσο και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.
Το περίπτερο της MED FRIGO θα βρίσκεται στην Αίθουσα (Hall) 3, Stand C06. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της FOOD EXPO προκειμένου να προμηθευτείτε την πρόσκλησή σας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης