Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Για 4η συνεχή χρονιά η LeasePlan Hellas φροντίζει τη φύση

tags :
Για 4η συνεχή χρονιά η LeasePlan Hellas φροντίζει τη φύση
Η εταιρεία υλοποίησε νέα περιβαλλοντική δράση στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού 
Η LeasePlan Hellas, πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τη διακρίνουν, υλοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά περιβαλλοντική δράση στην περιοχή του Υμηττού, σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα για ακόμα μία φορά την πρόθεσή της να συνεισφέρει ουσιαστικά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas μαζί με τις οικογένειές τους, προχώρησαν το Σάββατο 21 Μαρτίου στην πρώτη αναδάσωση για το 2015, στην περιοχή δίπλα στο Στρατόπεδο Σακέττα που είχε καταστραφεί ολοσχερώς στις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007.
Στη διάρκεια της περιβαλλοντικής δράσης φυτεύτηκαν συνολικά 100 δέντρα. Υπενθυμίζεται ότι η LeasePlan Hellas από το 2012 έχει υιοθετήσει τμήμα του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού, σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, υλοποιώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα αναδασώσεις που στοχεύουν στην σταδιακή αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας στον Υμηττό.
Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Η συνέπεια και η υπευθυνότητα που διακρίνουν τους ανθρώπους της LeasePlan Hellas αποδεικνύονται έμπρακτα μέσω της σταθερής υλοποίησης κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων, που έχουν ως μόνο κίνητρο τον εθελοντισμό και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να υλοποιούμε εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα, που αποτελούν βασικό κομμάτι του DNA της εταιρείας μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης