Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Σημαντικές συνεργασίες για το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank

tags :
Σημαντικές συνεργασίες για το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank
Η Alpha Bank ενισχύει την κατηγορία “Bonus αυτοκίνητο” συνεργαζόμενη με την εταιρία Peugeot
To Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank, συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, διευρύνοντας παράλληλα τη συνεργασία του με επιλεγμένες κατηγορίες επιχειρήσεων, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών του.
Με αφορμή την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας τους, δύο από τους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος, τα AB Βασιλόπουλος και τα Hondos Center επιβραβεύουν τους κατόχους καρτών Bonus με 4 Bonus πόντους για κάθε 1 Ευρώ αγορών στο δίκτυο των καταστημάτων τους.
Παράλληλα, οι Πελάτες συνεχίζουν να απολαμβάνουν, άμεσα, έκπτωση 20% της αξίας των αγορών τους, με την εξαργύρωση Bonus Πόντων κατά τη διάρκεια της συναλλαγής στο ταμείο.
Επιπλέον, η Alpha Bank ενισχύει την κατηγορία “Bonus αυτοκίνητο” συνεργαζόμενη με την εταιρία Peugeot.
Συγκεκριμένα, έως και την 30.4.2015, η Peugeot επιβραβεύει τους κατόχους καρτών Bonus με 108.000 πόντους για την αγορά του μοντέλου 108, με 208.000 πόντους για το μοντέλο 208 και 308.000 πόντους για το μοντέλο 308.
Επιπλέον, προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση, bonus για την απόσυρση του παλαιού αυτοκινήτου και πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
Τέλος, με χρήση της Bonus κάρτας στο επίσημο δίκτυο συνεργείων της Peugeot, οι Πελάτες κερδίζουν έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά και συλλέγουν ακόμα περισσότερους Bonus πόντους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης