Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η HSBC χορηγός Βρετανικών Πανεπιστημίων

tags :
Η HSBC χορηγός Βρετανικών Πανεπιστημίων

Η HSBC, με την υπηρεσία U Start!, στήριξε για άλλη μια φορά ως Χορηγός την Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων του Βρετανικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά της για τη διεύρυνση των εκπαιδευτικών οριζόντων σπουδαστών και επαγγελματιών.

 

Η έκθεση, που έχει καταστεί θεσμός, αποτελεί για όλους εκείνους που επιθυμούν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο την πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να γνωρίσουν από κοντά τα Βρετανικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν προσωπικά με τους φορείς των Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης και να λύσουν κάθε απορία που σχετίζεται με τις σπουδές τους. Στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν 50 πανεπιστήμια.


Κινητήριος δύναμη για τη στήριξη της εκδήλωσης αποτελεί η πρωτοποριακή υπηρεσία
UStart!, μία ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων ειδικά για φοιτητές που σπουδάζουν στη Βρετανία. Η υπηρεσία U Start! προσφέρει Καταθετικό Λογαριασμό / Κάρτα Αυτόματης Εξυπηρέτησης με απεριόριστες δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε περισσότερα από 3.000 ΑΤΜ στο δίκτυο της HSBC στη Βρετανία, προεγκεκριμένη πιστωτική κάρτα VISA, Internet Banking, δυνατότητα λήψης καταναλωτικού δανείου, για όσους το επιθυμούν, δωρεάν ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη, ιατρική ασφαλιστική κάλυψη  με προνομιακό ασφάλιστρο και πολλές ακόμα υπηρεσίες και διευκολύνσεις απαραίτητες για ένα φοιτητή.


Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 11 7 17 17, ή 210 696 2100 για κλήσεις από κινητό ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.hsbc.gr.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης