Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η TÜV AUSTRIA HELLAS στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου

Η TÜV AUSTRIA HELLAS στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου
Συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων για τα παιδιά που έχουν βρει μια ζεστή αγκαλιά στην οργάνωση που ίδρυσε ο πάτερ Αντώνιος στον Κολωνό
Να χαρίσουν ένα χαμόγελο στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου θέλησαν οι εργαζόμενοι της TÜV AUSTRIA HELLAS συγκεντρώνοντας ρούχα και τρόφιμα για την οργάνωση που έχει γίνει σπίτι και οικογένεια για παιδάκια που ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης και υποσιτισμού, χωρίς ιατρική φροντίδα και εκπαίδευση, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς ή εγκαταλειμμένα.
«Η μόνη απάντηση στις δύσκολες στιγμές που ζούμε είναι η αλληλεγγύη και η ενεργός στήριξη φορέων με σημαντικό κοινωνικό έργο. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας, με τη σημαντική στήριξη των εργαζομένων της, πραγματοποίησε άλλη μία κοινωνική δράση, αυτή τη φορά, για την Κιβωτό του Κόσμου. Για εμάς η προσφορά και η κοινωνική ευθύνη αποτελούν διαχρονικό και βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής μας κουλτούρας και φιλοσοφίας», δήλωσε σχετικά με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Γιάννης Καλλιάς.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης