Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alliott Group επανεξελέγη ο Γιάννης Κλεώπας

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alliott Group επανεξελέγη ο Γιάννης Κλεώπας
Το παγκόσμιο συνέδριο του Alliott Group για το 2015 θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2015 στη Νέα Υόρκη
Τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της διεθνούς συμμαχίας ανεξάρτητων λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών γραφείων Alliott Group θα κατέχει για ακόμη ένα χρόνο ο Γιάννης Κλεώπας, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε, όπως αποφασίστηκε στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι (14-16 Μαΐου).
«Από τη θέση του Προέδρου στο Alliott Group, αλλά και από την μακρόχρονη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις του δικτύου, καθορίσαμε νέους στρατηγικούς στόχους για την ανάπτυξη του δικτύου. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πορεία του, καθώς αναπτύχθηκε παράλληλα με τους πελάτες του, συντελώντας στη διαμόρφωση ενός αξιόπιστου δικτύου, και κατακτώντας μία από τις κορυφαίες θέσεις των λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών δικτύων παγκοσμίως», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Κλεώπας.
Να σημειωθεί ότι το παγκόσμιο συνέδριο του Alliott Group για το 2015 θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2015 στη Νέα Υόρκη, όπου και θα επισημοποιηθεί η δεύτερη θητεία του κ. Κλεώπα στο τιμόνι του Alliott Group.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης