Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία η DEGIRO

tags :
Σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία η DEGIRO
Ο πιο ταχέως αναπτυσσόμενος πάροχος χρηματιστηριακών συναλλαγών στην Ευρώπη, σήμερα, τελειώνει την Ευρωπαϊκή επεκτασή του με την εισαγωγή του στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου
Η DEGIRO λανσάρει σήμερα την επαναστατική, χαμηλού κόστους πλατφόρμα της στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Από σήμερα η DEGIRO είναι ενεργή σε 18 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέροντας πρόσβαση σε 460 εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες σε χρηματοοικονομικές αγορές ανά τον κόσμο.

ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Στις 10 Απριλίου, 2014, DEGIRO έθεσε σαν στόχο σε διάστημα δύο ετών να είναι ενεργή στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.
Σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά, ο στόχος αυτός επετεύχθη.
Από σήμερα και με το λανσάρισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η DEGIRO δραστηριοποιείται σε 18 χώρες της Ευρώπης.
Οι ιδιώτες επενδυτές θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν επενδύσεις σε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων στο ίδιο χαμηλό κόστος με τους θεσμικούς επενδυτές.
Συγκρίνοντας με μερικούς από τους πιο δημοφιλής  παρόχους χρηματιστηριακών συναλλαγών στο Ηνωμένο Βασίλειο η DEGIRO θα προσφέρει τις υπηρεσίες της, κατά μέσο όρο, 84% φθηνότερα.

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η DEGIRO έσβησε το άσκοπο χάσμα  μεταξύ των χρεώσεων ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες.
Η DEGIRO μεταχειρίζεται όλους τους ιδιώτες επενδυτές μαζί ως ένα μεγάλο θεσμικό πελάτη βελτιστοποιώντας την ίδια πολιτική κόστους.
Η DEGIRO χτίζει όλα τα πληροφοριακά της συστήματα από τη βάση, καταφέρνοντας έτσι χαμηλότερες χρεώσεις.
Πέραν αυτών, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της DEGIRO είναι γρήγορη και φιλική προς το χρήστη, παρέχοντας στους πελάτες την πρόσβαση στα χρηματιστήρια παγκοσμίως.
Η DEGIRO εφαρμόζει πλήρη διαχωρισμό των περιουσιακών στοιχείων των πελατών, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη προστασία για τους επενδυτές.
Ο Gijs Nagel της DEGIRO, αναφέρει ότι "η διαφορά στην πρόσβαση στην αγορά μεταξύ ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών είναι τελείως περιττή και τίποτα λιγότερο από ένα σκάνδαλο.
Στη DEGIRO είναι αποστολή μας να το διορθώσουμε αυτό.
Ο τρόπος με τον οποίο το βλέπουμε είναι ο εξής: δεν είναι ότι οι χρεώσεις μας είναι χαμηλές, αλλά ότι οι χρεώσεις των  ανταγωνιστών μας είναι πολύ υψηλές’’

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης