Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Αρωγός η Cosmote στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα Aegean Regatta, που διεξάγεται από τις 22 ως τις 28/8

tags :
Αρωγός η Cosmote στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα Aegean Regatta, που διεξάγεται από τις 22 ως τις 28/8
Η εκκίνηση δόθηκε στα Λιμνιά Βολισσού της Χίου και οι ιστιοδρομίες συνεχίζονται πλέον στο Βαθύ Σάμου και θα ολοκληρωθούν στους Λειψούς
Τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα Aegean Regatta που άρχισε το περασμένο Σάββατο 22 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28/8 στηρίζει η Cosmote.
Η εταιρία τηλεπικοινωνιών είναι αρωγός της προσπάθειας να αγαπήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά το άθλημα της ιστοπλοϊας.
Συγκεκριμένα, στα Λιμνιά Βολισσού της Χίου, μία μέρα πριν από την εκκίνηση της «Ρεγκάτας του Αιγαίου», παιδιά από την Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδων (ΠΕΚΕΒ) και το Ναυτικό Όμιλο Χίου, από το Ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου και από τα σχολεία της περιοχής, με τη βοήθεια των μελών του πληρώματος του σκάφους COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2 και του κυβερνήτη Κώστα Μάνθου πήραν μια γεύση ιστιοπλοΐας.
Οι πιτσιρικάδες ανοίχτηκαν στο πέλαγος για μία βόλτα με το σκάφος, γνώρισαν πως λειτουργεί ένα ιστιοφόρο, είδαν τις βασικές κινήσεις του τιμονιού και έκαναν χρήση του εξοπλισμού και των ναυαγοσωστικών βοηθημάτων.
Ακολούθησε γεύμα και αναμνηστικά δώρα από την COSMOTE προκειμένου τα παιδιά να διατηρήσουν «ζωντανή» αυτή την ιστιοπλοϊκή τους εμπειρία.
Όλα τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και μίλησαν για μία ανεπανάληπτη εμπειρία.
Ο αγώνας συνεχίζεται στο Βαθύ της Σάμου και στο Πυθαγόρειο και θα ολοκληρωθεί στους Λειψούς, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις να έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα νησιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης