Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων, Expo Real στο Μόναχο συμμετέχει το ΤΑΙΠΕΔ

Στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων, Expo Real  στο Μόναχο συμμετέχει το ΤΑΙΠΕΔ
Η Expo Real συγκεντρώνει ετησίως 18.600 επαγγελματίες επισκέπτες και 17.400 επιχειρήσεις εκθέτες
Σαν επιμορφωτικό σεμινάριο είναι για το ΤΑΙΠΕΔ η συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων, Expo Real  στο Μόναχο.
Η Expo Real που ετησίως 18.600 επαγγελματίες επισκέπτες και 17.400 επιχειρήσεις εκθέτες, έχει συμπληρώσει από το 2010 τη θεματολογία της με τον κλάδο των επενδύσεων.
Παράλληλα, με την έκθεση που άρχισε χθες 5/10 και θα ολοκληρωθεί αύριο 7/10, διεξάγεται και ένα συνοδευτικό πρόγραμμα συνεδρίων με επίκεντρο το «Investment Locations Forum», όπου παρουσιάζονται και αναλύονται στρατηγικές και απόψεις σε σχέση με τις αγορές από ειδικούς του κλάδου.
Η έκθεση απευθύνεται εταιρείες ακινήτων, παροχής υπηρεσιών, βιομηχανίας, εμπορίου και δημοσίου, εκπροσώπους δήμων, κοινοτήτων και οικονομικών περιφερειών, facility managers, κλαδικούς εκδοτικούς οίκους, συμβούλους ακινήτων, αμοιβαία κεφάλαια, τράπεζες, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, ιδιωτικούς και θεσμικούς επενδυτές, συμβούλους περιουσίας, ασφαλιστικές εταιρίες, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στη βιομηχανία τεχνικών έργων.
Επικεφαλής της αποστολής του ΤΑΙΠΕΔ είναι η εντεταλμένη σύμβουλος Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης