Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τα ΕΛΤΑ πύλη εισόδου στην Ευρώπη του κινεζικού e-commerce

tags :
Τα ΕΛΤΑ πύλη εισόδου στην Ευρώπη του κινεζικού e-commerce
Η Σύμβαση αποτελεί το επιστέγασμα των διαπραγματεύσεων που αναπτύχθηκαν μεταξύ των δύο μερών στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που είχε υπογραφεί μεταξύ τους τον Αύγουστο του 2015
Σύμβαση Εμπορικής Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΤΑ κ. Κωστής Μελαχροινός και ο Γενικός Διαχειριστής & Διευθύνων Σύμβουλος της κινεζικής εταιρείας «ZHEJIANG LTD» κ. Libin ZHU.
Η Σύμβαση αφορά στην αποστολή δεμάτων από την Κίνα προς όλες τις χώρες της Ευρώπης μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων και τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία της υπογραφής της.
Με την υπογραφή της Εμπορικής Σύμβασης, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναλαμβάνουν για τα επόμενα δύο χρόνια τον τελωνειακό διακανονισμό, τη μεταφορά, αποστολή και παράδοση προς όλες τις χώρες της Ευρώπης, των δεμάτων που διακινεί από την Κίνα η εταιρεία «ZHEJIANG LTD» και καθιερώνονται ως πύλη εισόδου στην Ευρώπη του κινεζικού e-commerce.
Η Σύμβαση αποτελεί το επιστέγασμα των διαπραγματεύσεων που αναπτύχθηκαν μεταξύ των δύο μερών στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που είχε υπογραφεί μεταξύ τους τον Αύγουστο του 2015.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης