Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέα διάκριση για την Profile Software στα WealthBriefing Awards

tags :
Νέα διάκριση για την Profile Software στα WealthBriefing Awards
Οι διακρίσεις αναδεικνύουν την δέσμευση της εταιρείας στην ανάπτυξη καινοτόμων και πελατοκεντρικών λύσεων 
Η Profile Software, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού για τον χρηματοοικονομικό τομέα, προτάθηκε για την διεκδίκηση διακεκριμένων βραβείων τόσο από τα Swiss WealthBriefing Awards στις κατηγορίες “Onboarding” και “Innovative Client Solution” όσο και στα European WealthBriefing Awards στην κατηγορία “Onboarding”.
Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αναδεικνύουν την δέσμευση της εταιρείας στην ανάπτυξη καινοτόμων και πελατοκεντρικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις καίριες απαιτήσεις των σύγχρονων χρηματοοικονομικών οργανισμών, διεθνώς.
Η Profile είναι υποψήφια στις συγκεκριμένες κατηγορίες με βάση την παρουσίαση των κορυφαίων λύσεων, IMSplus και Axia, που έχει αναπτύξει για τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων.
Το Axia είναι η νέα cloud-based, omni-channel πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα front-to-middle. Περιλαμβάνει δυναμικές λειτουργίες για client onboarding οι οποίες εξασφαλίζουν την τήρηση των απαραίτητων διαδικασιών για τον οργανισμό, ενώ παράλληλα προσφέρουν μοναδική ευχρηστία για τον relationship manager και τον πελάτη του.
Το Axia μπορεί να υλοποιηθεί είτε ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα end-to-end είτε ως αρθρωτή λύση προσφέροντας προηγμένο και μοναδικό σχεδιασμό front-office καθώς και ισχυρή λειτουργικότητα για ολοκληρωμένη διαχείριση χαρτοφυλακίου και συναλλαγών από οποιαδήποτε συσκευή.
Επιπλέον, το Axia προσφέρει τη δυνατότητα υλοποίησης με διαφορετικούς τρόπους όπως το μοντέλο Multi-Custodian Bank για ανεξάρτητους συμβούλων επενδύσεων και Family Offices, ως πλατφόρμα για μια τράπεζα ή επενδυτική εταιρεία που διαθέτει δίκτυο εξωτερικών συνεργατών διαχείρισης επενδύσεων, καθώς και ως μοντέρνα λύση front-office καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των relationship managers και των πελατών τους.
Ο Stephen Harris CEO της ClearView Financial Media και εκδότης του WealthBriefing δήλωσε σχετικά: “Οι εταιρίες που προκρίθηκαν στην τελική φάση επιλογής για τα βραβεία, ανταγωνίζονται όλες επάξια, γι’ αυτό και θα ήθελα να τους εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις απαντήσεις των συμμετεχόντων σε μια σειρά συγκεκριμένων ερωτήσεων, που πρέπει να απαντηθούν με επίκεντρο την «εμπειρία» που αποκομίζει ο πελάτης, κι όχι κάποια ποσοτικά στοιχεία επιδόσεων. Πρόκειται για ένα ουσιώδες και μοναδικό, πιστεύω, στοιχείο της όλης διαδικασίας.
Τα βραβεία αναγνωρίζουν τους απόλυτα κορυφαίους στον κλάδο, κατόπιν περαιτέρω αξιολόγησης από μια ανεξάρτητη, έγκυρη και αδιάβλητη ομάδα κριτών, ώστε να αντικατοπτρίζουν πραγματικά την έννοια της “αριστείας” στο χώρο της διαχείρισης επενδύσεων.”
Η απονομή των European WealthBriefing Awards θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στο The Guildhall, του Λονδίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης