Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Praktiker Hellas διακρίθηκε στα φετινά Sales Excellence Awards

tags :
Η Praktiker Hellas διακρίθηκε στα φετινά  Sales Excellence Awards
Η Praktiker παρέλαβε το Βραβείο Silver στην κατηγορία “Εξυπηρέτηση – Ικανοποίηση Πελατών”
Η Praktiker Hellas διακρίθηκε στα φετινά Sales Excellence Awards, για την B2B υπηρεσία της, Praktiker Business, λαμβάνοντας το Βραβείο Silver στην κατηγορία “Εξυπηρέτηση – Ικανοποίηση Πελατών”.
Η Praktiker Hellas διακρίθηκε και ξεχώρισε ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, στον πλέον σημαντικότερο θεσμό της χώρας μας αναφορικά με την προώθηση και τη βράβευση των καλύτερων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, υπό τη διοργάνωση του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και της Boussias Communications.
Συγκεκριμένα, τη Β2Β υπηρεσία Προσωπικής & Εξατομικευμένης Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Praktiker Business, στελεχώνει μία εξειδικευμένη ομάδα 7 συμβούλων, η οποία είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα στον πελάτη, καλύπτοντας τις ανάγκες τους και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλυτα προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, με εξατομικευμένες λύσεις και προτάσεις. Πέραν της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης και προτάσεων, οι πελάτες της υπηρεσίας Praktiker Business έχουν πρόσβαση σε μία διευρυμένη κατά τουλάχιστον 20% γκάμα προϊόντων, σε σχέση με εκείνη των καταστημάτων Praktiker, με ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας.
Αν και σχετικά νεοσύστατη, η υπηρεσία Praktiker Business αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά τμήματα εξυπηρέτησης πελατών της Praktiker Hellas, με συνεχή δραστηριότητα, κι έχοντας ήδη προσφέρει θετικά αποτελέσματα στο σύνολο της εταιρείας. Η υπηρεσία Praktiker Business έχει επιτύχει την συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου της, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πραγματοποιώντας συνεργασίες με επιχειρήσεις που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και συμβάλλοντας στην περαιτέρω διεύρυνση του πελατολογίου ολόκληρης της εταιρείας. Πέραν της ουσιαστικής συνεισφοράς στα οικονομικά μεγέθη της Praktiker Hellas, η υπηρεσία Praktiker Business συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση της γκάμας προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας, ενώ ήδη έχει καταφέρει να λειτουργεί ακόμη ως πρότυπο για την εξυπηρέτηση πελατών λιανικής.
Ο Υπεύθυνος της Ομάδας Praktiker Business, Ιωάννης Παπαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τη διάκρισή μας στα φετινά Sales Excellence Awards, καθώς επιβραβεύθηκαν η προσπάθεια και η αφοσίωση μιας δυνατής ομάδας, προσηλωμένης στο στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. Συνεχίζουμε δυναμικά να χτίζουμε νέες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, αλλά και να εργαζόμαστε με το βλέμμα σε νέες και ακόμα πιο επιτυχημένες συνεργασίες».
Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και προσωπική εξυπηρέτηση από έναν προσωπικό σύμβουλο, στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας Praktiker Business.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης