Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H Polyeco και η Lamor συγχωνεύουν τις διεθνείς δραστηριότητές τους στο Polyeco Group

tags :
H Polyeco και η Lamor συγχωνεύουν τις διεθνείς δραστηριότητές τους στο Polyeco Group
Σχηματίζουν μια πλήρως ενοποιημένη Εταιρεία Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών
H Polyeco και η Lamor Corporation συγχωνεύουν τα διεθνή τμήματα υπηρεσιών τους, δημιουργώντας το Polyeco Group, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο πάροχο περιβαλλοντικών υπηρεσιών.
To Polyeco Group, θα παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνοντας την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης, εκπαίδευση, αξιοποίηση, απορρύπανση και υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων, σε πέντε ηπείρους μέσω είκοσι θυγατρικών.
Το παγκόσμιο δίκτυο που έχει χτίσει η Lamor τα τελευταία 30 χρόνια αποτελεί το θεμέλιο για τη δημιουργία τοπικών δικτύων αντιμετώπισης ρύπανσης που θα αξιοποιούν πόρους των επιμέρους χωρών, σε συνδυασμό με διεθνή υποστήριξη. Αντίστοιχα η Polyeco διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, σε κάποιες από τις πιο δύσκολες τοποθεσίες στον κόσμο. Με το συνδυασμό των δυνατοτήτων της Lamor και της Polyeco, το νέο Group θα μπορεί να προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη διαχείριση αποβλήτων και αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης που υποστηρίζεται από απαράμιλλη εμπειρία και εξειδίκευση.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Polyeco Group, David Nazha, ανέφερε σχετικά: «Η δημιουργία του Polyeco Group αποτελεί απάντηση στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον του κλάδου μας και έρχεται σε αναγνώριση του γεγονότος πως πάροχοι υπηρεσιών όπως εμείς χρειάζεται να επενδύσουν στη δημιουργία προηγμένων υπηρεσιών και να προσφέρουν σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις στους πελάτες, σε όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης αποβλήτων, αντιμετώπισης και διαχείρισης έκτακτων περιστατικών ρύπανσης από πετρελαιοειδή και άλλων επιβλαβών και επικίνδυνων ουσιών, αξιοποιώντας εγκαταστάσεις, κεφάλαια και προσωπικό σε Μέση και Άπω Ανατολή, Βόρειο και Νότιο Αμερική και Ευρώπη, και μιας ευέλικτης προσέγγισης παροχής υπηρεσιών με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας, θα καταστήσουν το Polyeco Group, ως τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών επείγουσας αντιμετώπισης ρύπανσης και διαχείρισης αποβλήτων».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Lamor, Fred Larsen, πρόσθεσε: «Το δυναμικό του Polyeco Group θα ενισχυθεί σημαντικά με στελέχη της Lamor, που θα προσφέρουν τεχνογνωσία και θα υποστηρίξουν τις παγκόσμιες δραστηριότητές μας. Η Lamor θα συνεχίσει να αναπτύσσει εξοπλισμό και λύσεις αιχμής για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης από πετρελαιοειδή, πάντα σε συμφωνία με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξης μας».
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Polyeco Group, Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, από την πλευρά του σχολίασε: «Από την ίδρυση της εταιρείας πριν από σχεδόν 40 χρόνια, στην Polyeco εργαζόμαστε αδιάκοπα προκειμένου να προχωράμε διαρκώς σε νέες επενδύσεις και να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς. Αυτή η συγχώνευση σηματοδοτεί μια νέα φάση στη μακρόχρονη ιστορία μας και καταδεικνύει τη συνεχή μας ανάπτυξη και δέσμευση στην παροχή ενός μεγάλου εύρους περιβαλλοντικών λύσεων και λύσεων διαχείρισης αποβλήτων, που απαντούν στις ανάγκες του διεθνούς πελατολογίου μας. Στον πυρήνα μας, παραμένουμε μια οικογενειακή εταιρεία, όπως και η Lamor. Και οι δύο επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται από αρχές και πρότυπα που βασίζονται σε ποιοτική εργασία και εμπειρία δεκαετιών, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε μια ευέλικτη προσέγγιση, πάντα με επίκεντρο τον πελάτη. Η Lamor έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο και εκτενές δίκτυο ποιοτικών υπηρεσιών και αυτή η προσθήκη στην οικογένεια του Polyeco Group, θα αποτελέσει μια συμμαχία πρωτοποριακή για τον κλάδο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης