Επιχειρηματικά

Αυτές τις μέρες όλα είναι μπάλα στην Κωτσόβολος!

tags :
Αυτές τις μέρες όλα είναι μπάλα στην Κωτσόβολος!
Η Κωτσόβολος γιορτάζει το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γεγονός, προσφέροντας δώρα, εκπλήξεις και μοναδικές ευκαιρίες!
Λίγο πριν την έναρξη του κορυφαίου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού θεσμού, η Κωτσόβολος δίνει τη δύναμη σε όλους τους φιλάθλους να κερδίζουν πάντα, με μοναδικά δώρα και προσφορές που θα μετατρέψουν τους φετινούς αγώνες σε πραγματική απόλαυση!
Οι εκπλήξεις ξεκινούν με ένα μεγάλο διαγωνισμό σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Κωτσόβολος στην Ελλάδα, όπου από τις 23 Μαΐου έως και τις 9 Ιουλίου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο μία τηλεόραση κορυφαίας τεχνολογίας κάθε εβδομάδα! Το μόνο που καλούνται να κάνουν οι επισκέπτες είναι να επισκεφτούν ένα κατάστημα Κωτσόβολος, να παρακολουθήσουν στις τηλεοράσεις του καταστήματος το video με τον Δημήτρη Καρέτσο και τη Μαντώ Γαστεράτου, να σκανάρουν το QR Code που εμφανίζεται στην οθόνη και στη συνέχεια να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα, μπαίνοντας στη κλήρωση. Κάθε εβδομάδα ένας τυχερός θα κερδίζει και μία τηλεόραση!
Οι λάτρεις της μπάλας θα μπορούν να βρουν και άλλες εκπλήξεις σε καταστήματα του δικτύου, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να «Σκοράρουν και να Κερδίσουν» παρέα με τις Samsung SUHD TVs. Στα καταστήματα της εταιρείας στο The Mall Athens, στο Περιστέρι, στη Νέα Ερυθραία (επί της Εθνικής Οδού) και στην Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 27&28/5, 3&4/6, 10&11/6 και 17&18/6, αντίστοιχα, από τις 12.00 έως τις 20.00 τις Παρασκευές και από τις 11.00 έως τις 19.00 τα Σάββατα, οι φιλόδοξοι scorers θα μπορούν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, σουτάροντας σε ένα περιβάλλον virtual reality στην εντυπωσιακή οθόνη της Samsung SUHD, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα Samsung. Ο κάθε παίχτης θα έχει τη δυνατότητα να προσπαθήσει 5 φορές και αν έχει 3 ή περισσότερες επιτυχημένες προσπάθειες, θα μπαίνει σε κλήρωση για να κερδίσει δώρα Samsung. Τα δώρα και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη λήξη της προωθητικής ενέργειας.
Φέτος όμως, οι γυναίκες «δε θα μείνουν στον πάγκο»! Για όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου οι καταναλώτριες θα μπορούν να επωφεληθούν πολλαπλά στα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, καθώς, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων προσωπικής φροντίδας, θα κερδίζουν δωροεπιταγή έως και €50 για επόμενη αγορά τους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των διήμερων 3&4/6, 10&11/6 και 17&18/6 στα καταστήματα του The Mall Athens, του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, όλες οι επισκέπτριες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, με τα έμπειρα χέρια των ανθρώπων της Bellissima.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το blog της εταιρείας για να ενημερωθούν για όλα τα επικείμενα events στα καταστήματα Κωτσόβολος.
Περισσότερες προσφορές θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες από την Κωτσόβολος, δίνοντας σε όλους τους καταναλωτές τη δύναμη να κερδίζουν πάντα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης