Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες στα Mobile Excellence Awards ‘16

tags :
Ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες στα Mobile Excellence Awards ‘16
Υποβολή υποψηφιοτήτων έως τις 24 Ιουνίου 2016
Tα Mobile Excellence Awards, τα επιχειρηματικά βραβεία που συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά η Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN, ανοίγουν από σήμερα τις πύλες τους σε όσους ενδιαφέρονται σε συμμετάσχουν.
Επισκεφτείτε το website www.m-awards.gr και ενημερωθείτε για τις κατηγορίες βράβευσης, προκειμένου να προετοιμάσετε τις υποψηφιότητές σας (σε λίγες ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα που θα επιτρέπει την online κατάθεση των υποψηφιοτήτων).
Η αναγνωρισμένη διοργάνωση των Mobile Excellence Awards ’16 αφορά τη συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business & marketing, αναδεικνύει όλη την καινοτομία και τις βέλτιστες mobile πρακτικές, σύμφωνα με τις οποίες μια επιχείρηση / οργανισμός αποκομίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές (και μετρήσιμες) ενέργειες marketing ή / και αλλάζει το μάνατζμεντ και την παραδοσιακή λειτουργία.
Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη από όλο τον κόσμο, καθώς και ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους φορέων που σχετίζονται με την αγορά mobile.
Υποβολή υποψηφιοτήτων έως τις 24 Ιουνίου 2016.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης