Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εκδήλωση του clubNE (νεανική επιχειρηματικοτητα) στο ΕΒΕΑ- «ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»

tags :
Εκδήλωση του clubNE (νεανική επιχειρηματικοτητα) στο ΕΒΕΑ-  «ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»
Το ΝΕ σας προσκαλεί σε μια βραδιά εισηγήσεων και συζήτησης που θα σας "αφυπνίσει"!
Μια βραδιά πρόκληση, για το ρόλο του φιλότιμου στο επιχειρείν! Της έννοιας που οφείλουμε να αφυπνίσουμε στο επίκεντρο της σύζευξης οικονομίας και κοινωνίας!
Την κεντρικότερη αξία και μοχλό δράσης στον πυρήνα του ελληνικού δαιμόνιου για συνέργεια, ανάπτυξη και αλληλεγγύη!  
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα νιώσουμε και θα κουβεντιάσουμε ξεχωριστά νοήματα και συσχετισμούς βοηθώντας μας να διαγράψουμε κοινούς προορισμούς! 
Δεν οραματιζόμαστε απλώς μια Ελλάδα διαφορετική, αλλά μια Ελλάδα με ανθρωπιστική προοπτική, όπου η ευστροφία και το ταλέντο δε θα ξενιτεύονται αλλά θα εργάζονται με γνώμονα την αλληλεξάρτηση κέρδους και υπευθυνότητας. Ένα νέο “Φιλότιμο Επιχειρείν” μακριά από παθογένειες και στρεβλώσεις του παρελθόντος!  
Ελάτε λοιπόν να ακούσετε και να συζητήσετε μαζί μας για το πως κάτι που μέχρι τώρα ακουγόταν θεωρητικό μπορεί και οφείλει να γίνει πράξη! 
"Φιλοτιμία κατά το επιχειρείν" όπως άλλωστε έλεγε κι ο Πλάτωνας στο "Συμπόσιο"!

Θα ακολουθήσει networking event, με φαγητο και ποτο, στο οποιο θα σας περιμένουν πολλες ευχάριστες εκπλήξεις!
----------------------------------------------

Εισηγητές: 

Ο μοναδικός Παύλος Ευμορφίδης, ιδρυτής της Coco-Mat Greece, θα μιλήσει για τις ανθρωποκεντρικές αξίες στο επίκεντρο της δυναμικής μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης που κατακτά τον κόσμο.

Η Natasha Athanasiadou, ιδρύτρια της Generation Generous και αντιπροσώπου του Fashion Revolution Greece για τα προηγούμενα τρία χρόνια, θα μιλήσει για την ανερχόμενη τάση της ηθικής στον διεθνή χώρο της μόδας και την ανάγκη για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο.

Ο Antonios Koliadis, οικονομολόγος & σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός στην κατάρτιση μελετών και προτάσεων για ένταξη σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, θα μας αναπτύξει τη δυναμική των επενδυτικών ευκαιριών με κοινωνικό πρόσημο. 

Ο Manos Hatzimalonas, ψυχολόγος και ιδρυτής του οργανισμού κοινωνικής καινοτομίας ‘Φιλότιμο Ίδρυμα’ (Φιλότιμο - Philotimo), θα μας μιλήσει για την ψυχοκοινωνική δυναμική της έννοιας φιλότιμο και τις ποικίλες εφαρμογές της στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

--------------------------------------------
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:
http://clubne.com/athens_posts/filotimo_epixirein/

Είσοδος : €20 μη μέλη | €10 Φοιτητές | €0 Κάρτα Ανεργίας
Στη τιμη εισόδου περιλαμβάνεται φαγητο και ποτο!
Παρασκευη 27 Μαΐου, ωρα 6:00  στην Αίθουσα του ΕΒΕΑ (εμπορικό Επιμελητήριο)                Ακαδημίας 7, Αθηνα


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης